I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Neke torte su jednostavno drugačije… savršene!

Neke torte su umetnička dela, takva da u isto vreme uživate u njihovom očaravajućem ukusu ali i u vizuelnom doživljaju. Možda ova rečenica ne bi nikada bila napisana da jednog avgustovskog dana nismo sasvim slučajno ‘zalutali’ u jednu onlajn poslatičarnicu. Nizale su se tortice, jedna za drugom – čokoladne, sa šlagom, sa predivnim figuricama i natpisima, cvećem koje je tako verodostojno i autentično izrađeno.

Gledajući to malo carstvo koje neko s druge strane monitora vrlo profesionalno gradi, počeli smo da razmišljamo o datumima i prilikama koje se bliže. Uskoro će proslava dana firme, dvadesetogodišnjica staža, mamin rođendan, a stići će i prinova.

I za sve ove prilike našli smo odgovor u radionici prodajakolaca.rs. Savršene svečane, rođendanske, dečije torte, sitne kolače. Ova porodična radionica kolača i torti u okolini Novog Sada zaista je posebna. Deceniju i po deo su brojnih proslava i lepih trenutaka kako u svom gradu tako i van njega. Nije nam bilo teško da pre prve proslave svratimo po jednu tortu i sitne kolače ne bismo li ‘premijerno’ probali njihove ukusne poslastice.

Već posle prvog parčeta torte shvatićete zašto su toliko drugačiji od ostalih. U ovoj radionici ne koriste moderne smeše koje čine da svaka torta liči jedna na drugu. Trude se istinski da sjajnim dekoracijama i umećem stvore vizuelni doživljaj, ali ono što se nalazi ispod dekoracije, zaista vredi pažnje. Stari recepti i nova tehnologija, tako bismo opisali njihov rad. Rezultat su sveže, kremaste, domaćim sastojcima bogate raskošne torte.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Pravimo sve klasične, kremaste i voćne torte, a što se tiče izgleda – dovoljno je da nam pošaljete sliku ili izaberete neke od naših modela na sajtu i bićete prijatno iznenađeni. Cilj nam je da svaki važan događaj prođe u znaku dobrih poslastica. Ne postoji proslava nakon koje nismo dobili još upita i novih mušterija. Parče naše torte je naša najbolja reklama, kažu u ovoj radionici.

Svečane i dečije torte je potrebno poručiti najmanje tri do pet dana ranije, a mladenačke najmanje dve nedelje unapred, a poželjno je poručivanje torti i ranije s obzirom na obim posla koji je ovde za pozavideti.

A cene su povoljne i zaista se ne isplati uložiti vrme i trud za nešto što će vrhunski profesionalci poput ovih koji prave mala čuda uraditi brzo i vrhunski.

 

ŠTA NAM SE DOPALO? SVE!

Teško je napraviti izbor najbolje od najboljeg – preko 25 vrsta sitnih kolača i 25 vrsta ukusa torti. Ali, pokušaćemo…

 

Svečane torte:

Mladenačke torte:

Dečije torte:

Kolači sitni ali ne i manje bitni 🙂

KAKO DO SAVRŠENE TORTE I SITNIH KOLAČA?

Vrlo jednostavno! Na sajtu prodajakolaca.rs odaberite željenu tortu i poručite je onlajn. Sve izražene cene odnose se na kilogram torte, a ukoliko želite lično da se dogovorite sa poslastičarima, pozovite

063 197-7173

Torte i kolači biće spremni u dogovoreno vreme na ovoj adresi, a dok se ne pojavite čuvaće ih sa najvećom brigom 😉

Sve posle toga biće za pamćenje, svaki zalogaj neviđenog savršenstva…

p.s. Dostava na teritoriji Novog Sada je besplatna za iznos preko 5.000 dinara!

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh