I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • Walter brani Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Nedeljna akcija: Cene ogradica i prenosivih krevetaca niže za 15%

i love zrenjanin tv

U prodavnicama bebi opreme i dečije garderobe „Milupino“, od danas je aktuelna nova nedeljna akcija sniženja cena pojedinih artikala.

U narednih nedelju dana u sve tri „Milupino“ radnje u gradu, cena dečijih ogradica (ketreca) i prenosivih krevetaca biće niža za 15% u odnosu na redovnu.

PRENOSIVI KREVECI

Prenosivi kreveci idealni su za igru ili odmor vaše bebe. Glavna odlika im je lako sklapanje, te se bez problema mogu staviti u namensku torbu i nositi na putovanja.

Prostrani su i udobni, i u njih se bez problema mogu staviti dušeci standardne veličine. Poseduju mrežaste bočne strane koje omogućavaju bebi da bude u kontaktu sa okruženjem.

Pojedini modeli poseduju dva nivoa – prvi koji se koristi za bebe od rođenja do 6 meseci, i drugi koji dete može koristiti do svoje treće godine.

OGRADICE

Ogradice (ketreci) predstavljaju sigurno okruženje za igru i gotovo da su deo odrastanja svakog deteta.

Svi modeli poseduju izdržive mrežice, a pojedini imaju i otvore sa strane koji omogućavaju deci da sama uđu ili izađu iz ograđenog prostora. Svi metalni delovi su dobro zaštićeni kvalitetnim materijalima kako bi se izbegla bilo kakva mogućnost da se dete udari i povredi.

Svaki model predstavlja lako sklopivu konstrukciju koja za svega nekoliko minuta može da se sklopi i odloži uz zid, iza ormara, i tako uštedi prostor. U zavisnosti od proizvođača, neki modeli se mogu čak spakovati u torbu, što je pogodno za putovanja.

Za sve informacije pozovite jednu od tri radnje ili posetite sajt www.milupino.rs

Milupino I, Aviv Park Zrenjanin (svim danima od 10-22h), 060 0580690

Milupino II, Laze Kostića 5, (radnim danima i subotom od 8-20h, nedeljom 8,30-12,30h), 023.542.920, 060 0542920

Milupino III, Koče Kolarova 29 (radnim danima i subotom 08-20,30h), 023.526.599, 060 0526599

 

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh