I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Nedelja darivanja u salonu i kafeu „Bellezza allo Specchio”

Jedinstveni koncept u našem gradu, salon i kafe „Bellezza allo Specchio”, odlučio je da tmurnu jesenju nedelju pred nama razvedri darovima za sve svoje posetioce.

Bellezza allo Specchio

Popusti na frizure i napitke

Kafe je pripremio lojaliti kartice sa 25% popusta prilikom svake posete, a salon vaučere sa 10% popusta na sve usluge i gratis feniranje uz svaku uslugu.

Koktel druženje

Poklon kartice i vaučeri deliće se na koktel druženju u utorak 31. oktobra od 21h. Od 21h do 22h biće i „happy hour”, tokom koga će svako prvo piće moći da se poruči u pola cene. Nakon 22h svi posetioci moći će da koriste svoje lojaliti kartice.

Veče pod maskama

Kako je 31. Oktobar poznat kao Noć veštica, osoblje salona i kafea će vas dočekati u živopisnim kostimima. A ohrabruju i sve posetioce da im se pridruže pod svojim omiljenim maskama.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Rezervacije

Svoje mesto možete rezervisati na 069 611 992 ili lično u prostorijama salona i kafea u Nemanjinoj 18. Više o salonu i kafeu „Bellezza allo Specchio” saznajte putem njihove zvanične Fejsbuk stranice:

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh