I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • agencija dane
Marketing Zrenjanin

Ne morate biti slavna ličnost da biste se tako osećali – izaberite Versaće naočare

Sunčane naočare su nezaobilazan modni dodatak tokom letnjih dana.


Svaka letnja sezona donosi i nove modele, ali naočare nisu samo modni dodatak, naočare su potreba.


Dobre naočare su investicija, a vid je nešto sa čime se ne smemo igrati. Naočare mogu da pokažu vaš smisao za modu i neobičnu stranu vaše ličnosti.

Brendirane sunčane naočare poznate su po vrhunskom dizajnu. Ukoliko želite da vidite život drugim i lepšim očima, posetite optiku Piljak i izaberite jedan od mnogobrojnih modela naočara najpoznatijih svetskih brendova.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

U ponudi su najnoviji modeli sunčanih i dioptrijskih naočara svetskih proizvođača kao što su: Ray Ban, Vogue, Versace, Emporio Armani , Luxottica, Arnette i drugi…

Ovaj put ćemo se zadržati sunčanim i dioptrijskim naočara svetski poznatog brenda, Versaće. Kada se izgovori reč moda, postoji samo nekoliko kompanija, koje imaju svetsku reputaciju u svetu mode. Versaće tu zauzima vodeće mesto.Versaće je sinonim za luksuz, eleganciju i stil.

 

Osećajte se kao poznata ličnost

Brend koji je od samih početaka bio oličenje seksipila i glamura osnovao je 1978. godine pokojni Gianni Versace. Đanijev hrabar i kreativan duh ujedinio je visoku umetnost i savremenu kulturu što ga je proslavilo na međunarodnom nivou. Nakon tragične Giannijeve smrti, dizajnersku palicu preuzima njegova sestra Donatella.

Versaće naočare za sunce imaju luksuzni i elegantni dizajn, koji je rezultat mediteranskim uticajem. Svaki ram naočara za sunce ima Versaćeov simbol na ručicama. Zaštini znak brenda su glava Meduze i grčki ključ.

 

Svake sezone Versaće izbacuje nove dizajne i stilove na tržište. Privlačnost, elegancija, tradicija i kvalitet, osobine su Versaće naočara. Ženstveni okviri ističu se svojim sofisticiranim karakteristikama. Upečatljivi su veliki okviri, sjajni Swarovski kristali i metalni detalji na ručkicama.

Negovanje tradicije ovoj modnoj kući je uvek alfa i omega, te svojom prepoznatljivom estetikom već generacijama stvaraju modele koje biraju ekstravagantne dame.

 

Optika Piljak je ovlašćeni VERSAĆE prodavac.

Ne morate biti slavna ličnost da biste se tako osećali. Vrhunske modele ovog brenda možete nabavititi u optici Piljak u Aviv Parku.

Optika Piljak vam pruža sve usluge iz oblasti optike i optometrije, prodaje i servisiranja sunčanih i dioptriskih naočara, kao i kontaktnih sočiva. U Optici Piljak, takođe možete obaviti besplatan oftalmološki pregled.

 

Zahvaljujući vrhunskoj opremi, u Optici Piljak brzo i kvalitetno izrađuju naočare po želji kupca.

Celu kolekciju sunčanih i dioptrijskih Versaće naočara za leto 2018 možete pogledati u Optici Piljak.

OPTIKA PILJAK VAM PRUŽA PO POVOLJNIM CENAMA:

Veliki izbor dioptrijskih ramova renomiranih svetskih proizvođača
Izradu naočara
Sunčane naočare najpoznatijih svetskih brendova
Sve vrste kontaktnih sočiva i tečnosti za održavanje
Pravilno i precizno određivanje dioptrije za naočare i kontaktne sočiva
Odloženo plaćanje na 12 mesečnih rata bez učešća i kamate.

BESPLATNI PREGLEDI

Besplatni pregledi su utorkom, četvrtkom i subotom od 18 h.

Zakazivanje putem telefona 023 310 17 03.

Posetite Optiku Piljak u Aviv parku i iznenadite vašu dragu osobu.

Zakazivanje putem telefona 023 310 17 03

  • Divider

  • Divider
Na vrh