I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Ne dozvolite da Vaša koža ima Vaše godine

Sothys je kreirao i patentirao novu anti – age liniju. Ekskluzivan koncept, koji se bazira na profesionalnoj dijagnozi od strane Sothys kozmetičara na osnovu tačne starosti klijenta, s ciljem da se svakom klijentu induvidualno ponudi efikasan, kompletan i potpuno prilagoiđen ati – age program.

download (1)

 

Elastin, kolagen i hijaluronska kiselina su tri prirodna filera u koži i imaju glavnu ulogu u procesu starenja kože. Sa godinama njihov kvalitet i kvantitet opada a kao rezultat toga nastaju bore, opuštena i beživotna koža.

20140616_143527

 

Intenzivni anti-age tretman adaptiran prema stvarnoj starosti kože kombinuje moćni koktel peptida, antioksidanasa, kolagena i hijaluronske kiseline. Mineralna mikrodermoabrazija vulkanskim kamenjem i salicilna kiselina pripremaju kožu da bolje prihvati efekte hijaluronskog seruma za popunjavanje bora a zatim sledi masaža lica sa patentiranim serumom za elastičnost kože. U završnoj fazi tretmana nanosi se Collagen lifting maska koja popunjava bore, oblikuje oval i ima lifting efekat.

GRADE

Za najbolje rezultate preporučuje se kombinacija collagen hyaluronique tertmana i kućne nege u vidu Grade kreme i seruma.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Svaki stepen starosti prati odgavarajuća grade krema i intenzivni serum.

Pridružite se i Vi nizu zadovoljnih Sothys klijenata, posetite kozmetički salon Beauty Line, koji se nalazi u ulici Koče Kolarova 21.

Vaš termin možete zakazati na broj telefona 065/535-9220 ili putem fb stranice. Radno vreme salona je od 9-15h i 17:30-20h radnim danima i subotom od 9-13 h.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh