I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

30 kandidata auto škole Euro Start prošlo obuku na NAVAK – u (VIDEO)

Za mlade vozače, koji su vozački ispit položili u Euro Startu, dan besplatne obuke na NAVAK – u je bio više nego zanimljiv.

eurostart-poseta-navak

U organizaciji ove auto škole 30 mladih vozača završilo je trening bezbedne vožnje na nacionalnoj vozačkoj akademiji NAVAK.

auto-skola-eurostart-zrenjanin

– Iskustvo, koje smo stekli u prethodne dve godine sprovođenja ovog programa, pokazalo je da posle ove edukacije mladi nisu izazvali nijednu jedinu nezgodu, a da su u onim nezgodama, gde nisu bili krivci, učestvovali čak 52 odsto manje nego ostali. Dakle posle izuzetnih rezultata u prethodne dve godine, smatrali smo da najmanje što možemo da učinimo za naše kandidate je da im omogućimo ovakve treninge – kaže Miša Hromčik, vlasnik auto škole Euro Start.

eurostart-navak

Priprema za iznenadne situacije

Mladi vozači su u kontrolisanim uslovima za volanom uvežbavali reakcije na situacije kakve ih u životu mogu očekivati, poput reakcija na iznenadne prepreke, naglih kočenja na klizavim površinama, simulacijama prevrtanja….

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– To su vežbe, koje im mi u auto školi nismo mogli omogućiti, a smatramo ih izuzetno korisnim, iz tog razloga odlučili smo da finansiramo prevoz do Subotišta za sve mlade vozače koji su želeli da idu, a kod nas su završili vozački ispit – dodao je Hromčik.

kandidati-eurostarta-sa-alvirovicem

Svestan vrednosti ovakvih treninga, vlasnik Eurostarta je dogovorio sa menadžmentom NAVAK – a još dublju saradnju.

eurostart-na-navak-u

navak-eurostart

navak-eurostart-poseta

eutostart-navak-vozacka

NAVAK za sve kandidate

– Sa zadovoljstvom mogu reći da će ubuduće svi mladi vozači, koji kod nas završe vozački ispit, imati pravo na besplatan trening, koji ćemo mi finansirati – zaključio je Hromčik.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh