I love Zrenjanin portal

 • Zr oglasi
 • 3D gradjevinska kuca
 • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Naučite osnovne principe samoodbrane

Licencirani fitness studio od Sportskog saveza Srbije za rekreaciju i fitnes, kao i do sada nudi razne vrste treninga zadovoljavajući svakog polaznika već osam godina.

fintes studio

Program se sastoji od statičnih i aerobnih vežbi, od kojih su već poznati

 1. power pilates 
 2. pilates trening sa rekvizitima i bez njih
 3. step aerobik
 4. fleksi bar
 5. inpact
 6. dance i dr.life style

– Ono što naš studio izdvaja jeste body ART -najpopularniji trening u svetu, ističe diplomirani i licencirani fitnes trener grupnih programa Milankov Sanja.

body art

bodi art

Trening koji će vas ostaviti bez daha, trening za sva vremena. Harmonija i elegancija pokreta vode vas u novi svet svesti o vašem telu, dodaje ona.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

SAMOODBRANA

Veliko iznenađenje čeka one koji žele da nauče osnovne principe samoodbrane koji će voditi licencirani instruktor crnog pojasa šesti dan.

U poslednje vreme je procenat nasilja na ulicama i u našem društvu porastao, posebno kada se radi o nasilju nad pripadnicama ženskog spola. Veoma često smo bili u situacijama za koje ni sami nismo znali izlaz. Nasilnici neće gledati da li ste vi ugledna ličnost ili samo studentkinja ili radnica. Posmatraće vas kao potencijalnu metu. Ti nasilnici nalaze se svuda oko nas, pojasnila nam je Sanja.

– Praveći program škole samoodbrane za pripadnice ženskog pola vodili smo se samo jednom činjenicom, a to je da u situacijama “realne borbe” u 95% slučajeva pripadnice ženskog pola imaju samo jednu šansu tj. priliku koju trebaju znati iskoristiti. Ako ta opcija ne bude upotrijebljena u njihovu korist, veoma su male šanse da izađu kao pobednice iz tih neugodnih situacija, i veoma su mali izgledi da će im napadač “pokloniti” drugu priliku. A te situacije ili napadi ponekad mogu da imaju fatalan ishod, dodaje ona.

samoodbrana

Cilj škole samoodbrane je da naučite kako da na najbolji i najefikasniji način iskoristite onu najmanju opciju u situacijama “realne borbe”, i da iz tih situacija izađete kao pobednici, a ne kao neko ko će imati traume do kraja svoga života.

Ona ističe da ne trebamo čekati da nam se nešto desi, već da preventivno kroz kurs naučimo osnovu saoodbrane koja znači za ceo život.

– Dođite u fitness studio i naučite stvari koje će vam dati samopouzdanje da se u situacijama “realne borbe” ne ponašate kao pasivna žrtva, već kao neko ko se zna brinuti za sebe.

Za školu samoodbrane ne treba vam nikakvo predznanje iz borilačkih veština.

Moto fitnes studija „Gym lifestyle „: 

Najmanji procenat telesnih masti, najbolji tonus mišića i odlično zdravstveno stanje kao i trajna eliminacija loših navika ! Dozvolite da vas pokrenemo!

Fitnes studio „Gym lifestyle“

Ljubljanska 9a (kod Karađorđevog parka)

Sve informacije možete dobiti na telelefon 062.203.263

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
 • Divider

 • Divider
Na vrh