I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

„Naše mesto na tržištu”: Održana 3. kvartalna konferencija za poslovođe

Trgovinski lanac PerSu marketi održao je treću po redu ove godine kvartalnu konferenciju za svoje zaposlene, kroz koju su tokom dva dana trajanja, zaposleni imali prilike da se upoznaju sa novim tržišnim trendovima, razvojnim potencijalima kao i novim alatima i mehanizmima za ostvarenje ciljeva.

Pored detaljne analize poslovanja i situacije na tržištu, zaposleni su imali prilike da neposredno razmenjuju ideje i stavove sa rukovodstvom kompanije, kako bi se zajedničkim snagama kreirala najadekvatnija strategija poslovanja za narednu godinu.

“Veoma nam je važna edukacija naših zaposlenih, jer su upravo oni glavni pokretač našeg razvoja. Na svakoj konferenciji imamo jedinstvenu priliku da se bolje upoznamo, da čujemo svačije mišljenje i da naučimo nešto novo” – poručuju iz PerSu marketa.

Ova godina u PerSu marketima protekla je u znaku unapređivanja maloprodajne mreže, oplemenjivanju prostora i usavršavanju nastupa na tržištu, a sve u cilju poboljšanja kvaliteta usluge i iskustva kupovine.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh