I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Sunčane i dioptriske naočare – potreba i modni detalj

Optika Oko nudi širok izbor dioptrijskih okvira u svim cenovnim kategorijama, a asortiman obuhvata veliki broj različitih oblika, formi, boja i veličina.

Posebno mesto zauzimaju dioptrijski okviri renomiranih svetskih proizvođača Ray Ban, Vogue, Emporio Armani, Ralf Lauren, Luxoticca, Sferoflex….

Veliki izbor Vogue okvira čeka vas u Karadžićevoj 2.

DIOPTRIJSKE NAOČARE KAO MODNI DETALJ

Dioptrijske naočare služe za korekciju vida, ali one predstavljaju i modni detalj, deo ličnosti onoga ko ih nosi, a adekvatan izbor dioptrijskog okvira pomaže da se postigne željeni utisak.
Dioptrijski okvir treba pre svega da bude komforan i funkcionalan i da ističe najbolje karakteristike lica.

KVALITETNA DIOPTRIJSKA STAKLA – NAJBOLJA ZAŠTITA ZA OČI

Sa željom da svojim kupcima pruži najkvalitetnija dioprtijska stakla Optika Oko je u svoju ponudu uvrstila napredne antirefleksne slojeve koji su izrađeni primenom najsavremenijih tehnologija i uvođenjem novih materijala, tako da pružaju maksimalnu zaštitu oka i kristalno jasan vid.
Posebna pažnja je posvećena osobama koje za računarom provode više sati dnevno i njima se preporučuju diotrijska stakla sa antirefleksnim slojem koji neutrališe štetno delovanje plavog dela spektra koji emituju digitalni ekrani.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

SUNČANE NAOČARE SA DIOPTRIJOM

Sa dolaskom lepog vremena sunčane naočare postaju aktuele. Osobe koje nose naočare za korekciju vida, imaju mogućnost nošenja sunčanih naočara sa svojom dioptrijom.
Sunčana stakla sa dioptrijom mogu biti ugrađena u sunčane naočare ili bilo koji dioptrijski okvir.

Pored sive, zelene i braon boje koje se najčešće koriste, Optika Oko svojim korisnicima nudi široku paletu modernih boja kojima mogu biti obojena dioptrijska stakla.

Sunčana stakla sa ogledalo efektom veoma atraktivno izgledaju i dodatno smanjuju blještavilo u odnosu na obična obična sunačana stakla. Dostupna su u velikom broju modernih boja.

SUNČANE NAOČARE – RAY BAN I RALF LAUREN

Najnovije kolekcije originalnih sunčanih naočara legendarnih brendova Ray Ban i Ralf Lauren upotpunjuju ponudu Optike Oko, tako da uz sve
potrebne informacije i stručne savete kupci mogu za sebe odabrati kvatitetne i adekvatne proizvode, koji će im omogućiti da vide i budu viđeni.

KONTAKT

Optika Oko se nalazi u Karadžićevoj ulici broj 2, u Zrenjaninu, a broj telefona je 023 511 872

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh