I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Nameštaj po meri – Univer Savić je tu da upotpuni i uklopi sve što zamislite

Vaš dom je samo vaša oaza, mesto na kojem želite da posle napornog dana osećate mir i toplinu. Kompanija Univer Savić će vam pružiti komfor i udobnost vam udobnost pre svega, po prihvatljivim cenama.

Dugogodišnje iskustvo donosi i kvalitet, koji pokazuje potrebu da uđemo i u vaš dom. Moderne boje i oblici ili povratak u klasiku, kuhinje, biblioteke, spavaće sobe, kupatila, dečije sobe – mala carstva, plakari, komode, fioke, police, stalci,
kreveti, stalci za vino…

Čak i prostor koji je po vašem mišljenju nezamisliv, mali prostor, neiskorišćeni kutak, mi smo tu da upotpunimo i uklopimo sve, jer nam je svima polica potrebna više.

Sve Vaše ideje i želje možete saopštiti timu dizajnera kompanije Univer Savić, koji će rado i sa velikom stručnošću kompjuterski obraditi, pomoći Vam da osmislite ili osmisliti umesto Vas sve ono što Vam je potrebno da pretvorite Vaš stambeni prostor u dom, a Vaš poslovni prostor u savremeno mesto uspeha i prosperiteta.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

DOSTAVA I MONTAŽA

Dostava, montaža i ugradnja nameštaja su uključene u cenu samog nameštaja.

– Vaše je samo da poželite i zamislite, a na nama je da vaše želje i snove pretvorimo u realnost – poručuju iz salona nameštaja Univer Savić.

USLOVI PLAĆANJA

Čekovima na 12 meseci

Administrativna zabrana na 12 meseci

Karticom Banke Intesa

3 % popusta za zaposlene u MUP – u

LOKACIJA

Posetite salon nameštaja Univer Savić, koji se nalazi na Žitnom trgu i informišite se o uslovima plaćanja i pogodnostima.

Novosti iz salona nameštaja Univer Savić i informacije o aktuelnim akcijama možete pratiti i na zvaničnoj facebook stranici 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh