I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Vaše je samo da poželite i zamislite – nameštaj po meri Univer Savić

Univer Savić ima dugogodišnje iskustvo u izradi svih vrsta nameštaja i elemenata za vaše kuće, stanove, kancelarije i poslovne prostore.

 

Moderno doba i nova arhitektonska i estetska rešenja u stambenim i drugim prostorima, danas zahtevaju mnogo veći obim dinamike i prilagođavanja svim tipovima prostora. Ono što Vi možete učiniti da biste Vaš dom ili poslovni prostor učinili funkcionalnijim i da biste omogućili da se ističe u odnosu na druge, jeste izrada modernog nameštaja po meri.

Dobro uigran i visoko profesionalan tim kompanije Univer Savić krase brzina, preciznost i posvećenost najvišim standardima kvaliteta i estetike u izradi nameštaja i drugih elemenata za prostor, koji želite da opremite.

Unive Savić pravi sve, od nameštaja za dnevne sobe (stolovi, tv komode, biblioteke, police), preko kupatilskog nameštaja (ugradni elementi za lavaboe, ogledala, ormarići), do modernih kuhinja po meri. Osim toga, prave i američke plakare.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Tu je i kompletan program za dečije sobe (kreveti, plakari, stolovi, radne površine), kao i izrada svih ostalih komada nameštaja, koji su vašem domu ili poslovnom prostoru potrebni, poput cipelarnika, stočića za šminkanje, kompjuterskih stolova, radnih stolova, maski za radijatore…

Sve Vaše ideje i želje možete saopštiti timu dizajnera kompanije Univer Savić, koji će rado i sa velikom stručnošću kompjuterski obraditi, pomoći Vam da osmislite ili osmisliti umesto Vas sve ono što Vam je potrebno da pretvorite Vaš stambeni prostor u dom, a Vaš poslovni prostor u savremeno mesto uspeha i prosperiteta.

Firmu Univer Savić čini i visoko stručan tim profesionalnih radnika.

DOSTAVA I MONTAŽA

Dostava, montaža i ugradnja nameštaja su uključene u cenu samog nameštaja.

– Vaše je samo da poželite i zamislite, a na nama je da vaše želje i snove pretvorimo u realnost – poručuju iz salona nameštaja Univer Savić.

USLOVI PLAĆANJA

Čekovima na 12 meseci

Administrativna zabrana na 12 meseci

Karticom Banke Intesa

3 % popusta za zaposlene u MUP – u

LOKACIJA

Posetite salon nameštaja Univer Savić, koji se nalazi na Žitnom trgu i informišite se o uslovima plaćanja i pogodnostima.

Novosti iz salona nameštaja Univer Savić i informacije o aktuelnim akcijama možete pratiti i na zvaničnoj facebook stranici 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh