I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Nakon modela KODIAQ, u Škodine salone stiže i KAROQ

Tokom proteklih godina, Škoda je kompletno obnovila i proširila svoju ponudu modela. Sledeća faza će uključiti proširenje izbora modela u SUV segmentu.

Izlaskom modela Kodiaq Škoda je zauzela važnu poziciju i kada je SUV segment u pitanju, a Škoda KAROQ  je najnoviji član porodice SUV vozila  – on nastavlja tamo gde je KODIAQ stao. Ovaj model biće dostupan u svim auto salonima u Srbiji, uključujući i zastupnika prodaje za Zrenjanin – „Auto centar Cune“.

Svojim modernim dizajnom i savremenim tehnologijama, novi KAROQ je spreman da osvoji strasne ljubitelje sigurne i udobne vožnje. KAROQ će se usavršavati na temelju svih popularnih sposobnosti SUV vozila sa dodatkom najsavremenijih tehnologija za udobnost, bezbednost, povezivanje i asistenciju za vozača. Sve pogodnosti novog modela ŠKODA KAROQ dolaze sa dinamičnom siluetom i uzbudljivim i elegantnim dizajnom automobila.

Polazne činjenice o novom KAROQ- u

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

ŠKODA KAROQ – Automobil sa strelom

Ime i njegov izgovor potiče iz jezika plemena Alutik koje živi na južnim ostrvima Aljaske. Imenica KAROQ je kombinacija reči ‘KAA’RAQ’ (auto) I ‘RUQ’ (strela).

ŠKODA KAROQ – Sportsko vozilo sa karakterom

Emotivni i dinamični dizajn sa puno kristalnih kontura karakteriše novo Škoda SUV vozilo. ŠKODA KAROQ pruža veliki prostor za putnike i prtljag, nove sisteme asistencije, full LED prednje farove – i po prvi put u ŠKODI – digitalnu instrument tablu. Kao i njegovi prethodnici, elegantni novi KAROQ temelji se na praktičnosti. U poređenju sa starom verzijom modela YETI, nudi još više prostora za putnike i prtljag.

ŠKODA KAROQ – Dimenzije

Dužina 4.382 mm

Širina 1.841 mmVisina 1.600 mm

Međuosovinsko rastojanje 2.638 mm

Prtljažnik 521 litara

ŠKODA KAROQ – Agregati

Novi KAROQ biće dostupan u širokom spektru benzinskih ili dizel motora. Korišćenje najnovijih tehnologija i dizajna omogućava postizanje visokih performansi i precizno rukovanje sa niskom potrošnjom goriva i emisijom štetnih gasova. Dva benzinska i dva dizel motora su novi u ovom modelu. Zapremine su 1.0, 1.5, 1.6 i 2.0 litara

Sve o ŠKODA KODIAQ-u pročitajte OVDE

Svi Škodini modeli dostupni su u Auto centru Cune.

AUTO CENTAR CUNE

Zapad 7, Zrenjanin

 023 532984

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh