I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Najtraženija zimska pita sa kiselim kupusom i kolenicom ponovo u ponudi

Najtraženija pita u zimskoj sezoni – pita sa kiselim kupusom i kolenicom ponovo se peče pod sačem omiljenog objekta u Ulici Laze Kostića 21. Brzo se u kraju pročulo da je najukusnija pita vraćena u ponudu objekta „Pite ispod sača – Stara zanatlija“, pa je takvom popularnošću za par dana pomrsila račune drugim pitama. 

Pita sa ovim preukusnim nadevom aktuelna je samo u zimskim mesecima – u sezoni kiselog kupusa.

Svoju poziciju kod potrošača dobro brani i sve traženija Gurmanska pita nadevena sirom, mesom i slaninom. A oni koji strogo vode računa o ishrani, svraćaju ovde svakog jutra po svoje omiljeno parče pite sa sirom i paprikom. U objektu „Pite ispod sača – Stara zanatlija“ kažu da svaka pita ima svog kupca i da iz objekta niko ne izlazi praznih ruku.

Cene hrskavih i toplih pita sa sjajnim nadevima kreću se od 550 do 700 dinara po kilogramu. Po želji kupca mere se na parčad od 100, 200 i više grama, a moguće je kupiti i celu pitu ili je poručiti za dostavu na kućnu adresu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Pored pita koje se tokom celog dana peku ispod sača, tople projice punjene kajmakom i ajvarom kupuju se takođe konstantno. Svaka tura brzo se rasproda zbog čega su uvek meke i sveže.

NAJBOGATIJA SLAVSKA PONUDA DO SADA

Kako se bliži period slava, Zrenjaninci polako prave planove za ono što će gostima ponuditi u okviru slavske trpeze. Ovih dana u objektu „Pite ispod sača“ zakazuju se porudžbine za slavske kolače – pogače, slana peciva, sitni kolači i žito sa orasima.

– Mi smo i ove godine na usluzi svim domaćinima koji slave slavu. Spremno dočekujemo ovaj period – počeli smo da prihvatamo prve porudžbine i trudimo se da sve bude kvalitetno i domaćinski. Dobili smo izuzetne pohvale za slavske pogače koje pravimo, kažu da takvih u gradu nema. Za to su zaslužne ruke naših veštih majstora kojima su kvalitet i ukus testa na prvom mestu. Činjenica je da se broj mušterija u slavskom periodu povećava i da svake godine imamo sve više onih koji ne stižu da pripreme kod kuće sve što bi želeli da ponude gostima. Mi im odgovaramo vrhunskim pecivom i sitnim domaćim kolačima, slavskom pogačom, pitama u desetak različitih ukusa, projicama, zemičkama, mini picama, i sve je to pripremljeno u tačno dogovoreno vreme, sveže i po jako povoljnim cenama, kažu nam u ovom objektu.

DOSTAVA NA TEREITORIJI ZRENJANINA, MUŽLJE I U INDUSTRIJSKOJ ZONI

Objekat „Pite ispod sača – Stara zanatlija“ nalazi se u naselju 4. Juli u Ulici Laze Kostića 21. Ukoliko više preferirate dostavu, jednostavno poručite željenu pitu koja će u kratkom roku stići na vašu kućnu adresu. Za porudžbine preko 1.000 dinara dostava je besplatna!

BROJ ZA PORUČIVANJE JE 060/099 38 09

Objekat radi svakog dana i subotom od 6 do 20,30h a nedelja je neradni dan. 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh