I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Najpovoljnija cena laserskog skidanja dioptrije u zemlji

Prema podacima Svetske zdravstvene organizacije, lasersko uklanjanje dioptrije jedna je od najčešće izvođenih operacija na zahtev pacijenta. Do sada je preko 50 miliona ljudi širom sveta zahvaljujući ovoj bezbolnoj intervenciji reklo „zbogom“ svojim naočarima i kontaktnim sočivima, a broj operisanih je u stalnom porastu.

Lasersko skidanje dioptrije je sve traženija usluga i u našoj zemlji. Pacijenti se sve više oslobađaju predrasuda, ohrabreni pozitivnim iskustvima operisanih pacijenata i činjenicom da se za samo nekoliko minuta rešavaju dioptrije koja im je godinama umanjivala kvalitet života. Ovim zahvatom se uklanja dioptrija do -10.0D kratkovidosti, do +5.0D dalekovidosti i astigmatizam do +/-5.0D.

U našoj zemlji se lasersko skidanje dioptrije vrši u nekoliko privatnih ustanova. Jedna od njih je Centar za lasersku hirurgiju oka „Perfect Vision“ (poliklinika „Kuća zdravlja“) iz Subotice.

Lasersko skidanje dioptrije traje svega nekoliko minuta i vrši se u lokalnoj kapljičnoj anesteziji, čime se postiže bezbolnost zahvata. Ono po čemu je lasersko skidanje dioptrije jedinstveno jeste takozvani „wow efekat“, budući da se odmah nakon operacije dobija poboljašnje vida. Taj trenutak kada pacijent shvati da konačno vidi, uvek je veoma emotivan kako za pacijenta, tako i za nas hirurge.“ – sa osmehom ističe dr Branka Ivošević, direktorka „Perfect Vision“-a, koja ima preko 12 godina iskustva u ovoj vrsti hirurgije, budući da je bila među prva tri hirurga u Srbiji koji su uradili lasersko skidanje dioptrije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Dr Branka Ivošević, Perfect vision

50% popusta na LASERSKO SKIDANJE DIOPTRIJE

Ono što „Perfect Vision“ izdvaja od drugih privatnih klinika svakako je cena. Naime, jedini u zemlji odobravaju 50% popusta na preoperativni pregled i operaciju laserskog skidanja dioptrije.

„Ova akcija je prvobitno osmišljena kao kratkotrajna letnja akcija, ali je zabeleženo neočekivano veliko interesovanje. Imajući u vidu da je ovo najpovoljnija cena u Srbiji, a zasigurno i u regionu, svakodnevno nam se javlja veliki broj pacijenata ne samo iz naše zemlje, već i iz gradova širom Evrope. Iz ovog razloga doneli smo odluku da akcija bude produžena“ – navodi dr Ivošević.

Na sajtu Centra za lasersku hirurgiju oka „Perfect Vision“ nalaze se iskustva operisanih pacijenta, koja su dragocena za svakog ko razmišlja da se na ovaj način oslobodi naočara i kontaktnih sočiva.

Zakazivanje pregleda vrši se putem call centra 024/55-75-75 i 060/55-75-754.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh