I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Najposebnije dečije rođendanske torte u poslastičarnici Arena (VIDEO)

Svaki roditelj želi prirediti svome detetu rođendansku proslavu za pamćenje, a da bi proslava bila nezaboravna i torta mora biti za pamćenje.

Poslastičarnica Arena ima veliko iskustvo u izradi šarenih, veselih i predivnih torti.  Sa posebnom ljubavlju pristupaju izradi svake dečije rođendanske torte.

Svaki roditelj dobro zna da pripreme za proslavu rođendana njihovog mališana nekad mogu biti zahtevnije od priprema za odlazak na letovanje ili zimovanje. Treba misliti na štošta i ništa ne smete prepustiti slučaju. Gde će se proslava održati, koga sve pozvati, hoće li i roditelji biti prisutni, hoće li rođendan biti u igraonici, bioskopu ili na otvorenom?

Ipak, jednu brigu odmah možete precrtati sa liste stvari koje treba napraviti, a to je – odabir dečije rođendanske torte.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Poslastičarnica Arena u svojoj ponudi ima veliki broj raznovrsnih torti za dečije rođendane, pa ćete teško moći da odlučite koju tortu da odaberete.

RAZNOLIKI I BOGATI UKUSI ROĐENDANSKIH TORTI

Kada je reč o ukusima, torte u poslastičarnici Arena se prave od specijalnih materijala, tako da takvu tortu ne možete napraviti kod kuće ili kupiti na bilo kom drugom mestu u Zrenjaninu.

Roditelji najčešće biraju čokoladne ukuse, ali za decu je ipak važnije kako torta izgleda spolja. Svi se sigurno više sećaju torti iz detinjstva i toga kako su te torte izgledale, te kako smo se zbog njih osećali, nego kakvog su ukusa bile.

Zato rođendanske torte za decu moraju biti spektakularne i nezaboravne, a poslastičarnica Arena će se potruditi da upravo takve i budu.

UNIKATAN IZGLED SVAKE DEČIJE ROĐENDANSKE TORTE

– Naše torte za decu su uvek unikatne, jer su rađene ručno. Svaka torta je drugačija, jer je i svaki mališan drugačiji, ima različite interese i junake – poručuju iz poslastičarnice Arena.

Rođendanske torte za dečake često imaju superjunake, automobile, avione, brodove ili građevinsku mašineriju, ninja kornjače, crtane junake ili torte sa sportskim rekvizitima.

Životinje su jednako popularne kod devojčica i dečaka, ali rođendanske torte za devojčice često imaju likove iz crtanih filmova poput Mini i Mikija Mausa ili Violette, a ne iznenađuje ni činjenica da je najčešće birana torta kod devojčica ona s likovima iz ultrapopularnog crtanog filma Frozen, a raste i popularnost torti u obliku jednoroga.

Za kakvu god se tortu odlučili, možete biti sigurni da će biti napravljena sa posebnom pažnjom i da će zaista biti jedinstvena.

KONTAKT

Tel: 023 510 561 i 064 70 80 324.

Više informacija na: facebook stranici i instagramu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh