I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Najniže cene vode i 10 % novogodišnji popust na aparate

Uštedite vreme i novac. Rešite svakodnevnu dilemu gde i kako nabaviti zdravu pijaću vodu za vaš dom, ili poslovni prostor.Oslobodite se napornog nošenja vode kupljene u marketu.Obradujte svoje najbliže pred predstojeće praznike. Kupite ili rentirajte jedan od aparata sa toplo-hladnom vodom i postanite jedan od mnogobrojnih korisnika prirodne mineralne vode „Aquanika’“. Ne robujte brendovima, odbacite predrasude da kvalitetna voda mora biti i najskuplja.

Ne propustite jedinstvenu priliku da do 31. decembra iskoristite novogodišnju akciju firme
’’AQUALINE“ od 10% popusta na redovne cene aparata za vodu koji vam u ove hladne zimske dane za samo nekoliko minuta može zagrejati vodu do 90º C, a leti ohladiti do temperature od 5 -10 º C.Ukoliko već posedujete sopstveni aparat, u maloprodajnom objektu ’’AQUALINE’’ u Baranjskoj ulici na Zelenom polju možete za samo 260 dinara kupiti 19 litara prirodne mineralne negazirane vode ’’Aquanika’’. Takođe, jednim telefonskim pozivom možete i naručiti da vam se voda donese na kućnu, ili adresu vaše firme. Voda u povratnim PC balonima se isporučuje svakodnevno na adresu korisnika i to u roku od najviše 24 sata od momenta naručivanja.
Ako, pak, niste u prilici da kupite aparat za vodu, ’’AQUALINE’’ vam nudi mogućnost rentiranja aparata uz spremnost da vam pre sklapanja ugovora isporuči jedan aparat i balon vode bez obaveze plaćanja !
Trebate svakako znati još i to da je, u svakom slučaju, zrenjaninski distributer u svom servisu
obezbedio i mogućnost redovnog i periodičnog održavanja i servisiranja aparata originalnim
rezervnim delovima.

O VODI ’’Aquanika’’

Prirodna mineralna negazirana voda ’’Aquanika’’, koju  ’’AQUALINE’’ distribuira u Zrenjaninu i okolini, puni se  u istoimenoj fabrici u Veterniku – Novi Sad (detaljnije na sajtu www.aquanika.co.rs ), gde se svakodnevno kontroliše njena ispravnost, a što je i u nadležnosti ZZZ Novi Sad.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

ZADOVOLJNI KLIJENTI IZ ZRENJANINA

O visokoj reputaciji, koju je firma stekla tokom dvanaestogodišnjeg rada, dovoljno govori duga referentna lista zadovoljnih klijenata među kojima su : doo ’’Ćirkom’’, doo ’’KolpaSan’’, AD ’’Dijamant’’, ’’Vojvodinaput’’ AD, doo ’’Proizvodnja – Mile Dragić’’, OŠ ’’J.J.Zmaj’’, OŠ’’P.P.Njegoš’’, VTŠ ’’Nikola Tesla’’, JP ’’Direkcija za uređenje grada’’, JP ’’Gradska stambena agencija’’, Muzička škola’’Josif Marinković’’, ’’Kompako’’doo, NIP ’’Zrenjanin’’, doo ’’MECA Plast’’, kao i veliki broj domaćinstava, odnosno fizičkih lica.

USLOVI ZA KORIŠĆENJE APARATA


„AQUALINE“ nudi nekoliko opcija za korišćenje aparata i kupovinu vode. Aparat se, najpre, može kupiti i tada korisnik nije uslovljen potrošnjom vode, odnosno kupuje onoliko vode koliko mu je potrebno. U drugom slučaju korisnik (fizičko, ili pravno lice) može dobiti aparat na besplatno korišćenje i tada sa distributerom potpisuje ugovor na vremenski rok od 18 meseci, čime se obavezuje na potrošnju određene količine vode zavisno od tipa aparata koji izabere. Cena vode u balonu od 19 litara je tada nešto veća.

DETALJNIJE INFORMACIJE MOŽETE DOBITI SVAKOG RADNOG DANA POZIVOM NA BROJ 023/546-180, ILI AKO POSETITE NAŠU WEB STRANICU www.aqualine.rs

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh