I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Najmlađima najlepše u Dečijoj „PerSu“ ulici (VIDEO)

Kompanija „PerSu“ je u Gimnazijskoj ulici tradicionalno i ove godine tokom Dana piva napravila bogat dečiji program. Program je namenjen deci, njihovim roditeljima ali i svim onim sugrađanima i gostima koji se osećaju mladi duhom. Program traje nekoliko dana, a na repertoaru su dečije predstave, edukativni programi.

Sinoć su posebnu pažnju privukli „Haos“ animatori, koji su „plesali sa vatrom“.

-Gimnazijska ulica je poslednjih godina u vreme Dana piva postala prepoznatljiva po šarenim „Persu“ kišobranima, i po dečijim programima koje organizujemo. Ove godine slavimo 20. jubilej naše kompanije, i eto razloga za slavlje. Sve to smo želeli da podelimo sa Zrenjanincima, pogotovo sa decom. Obezbedili smo i grickalice i sokove, tokom svih 7 dana za naše najmlađe. Naši programi se održavaju od 19 – 21 h, i vrlo su raznoliki. Najspektakularniji deo programa je nastup pevačice Sare Jo, koji će se održati u petak. Želeli smo da deci priuštimo sve ono što požele i što će ih usrećiti. Naši programi će se održavati do kraja manifestacije „Dani piva“. Očekuje nas još predstava, radionica, dečijih animatora. Večeras će nastupiti „Haos“ animatori koji će prikazati veoma interesantne stvari, izjavila je rukovodilac marketinga kompanije „Persu“, Sloboda Milivojev.

Ta kompanija je ovih dana pokazala i humani gest uplativši 30.000 dinara za obolelog Nikolu Stanišića.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh