I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Najlepše đakonije za sve vrste proslava

Veliko iskustvo u svakodnevnoj pripremi kuvane hrane za poneti, Stanislava Dragojlo Trifunjagić usmerila je i na izradu jela za sve vrste proslava. Kako je računica za te prilike jasna, odnosno, da se više isplati poručiti gotovo nego pripremati, sve veći broj Zrenjaninaca okreće se ovoj opciji.

– Svaka žena bar jednom prođe u životu kroz tu vrstu stresa, šta i kako pripremiti, kako postići da svi budu zadovoljni, kako da bude i ukusno i lepo. Takva briga zna da baci senku i na najlepši događaj i povod. Ljudi se onda opterete oko hrane, bave se time da li je dovoljno dobro, da li svega ima dosta, pa često zaborave i da se raduju i provesele, što je svakako cilj. Uspomena na lepe trenutke i osećaje, a manje je do fascinacije hranom. Takođe, ne treba zaboraviti da pripremi hrane za veliki broj gostiju prethodi nabavka, kupovina namirnica, pa i potrošnja struje, a najviše vremena. Kad sve saberete, jasno je da je isplativije prepustiti taj rad onima koji to rade svakodnevno, kaže Stanislava.

U njenom objektu za pripremu kuvane hrane za poneti – „Stašine đakonije“, Zrenjaninci svraćaju od ponedeljka do petka ne bi li sebi obezbedili zdrav i kuvan ručak ili večeru. Privučeni kvalitetnim i ukusnim obrocima, često se raspituju i za pripremu hrane za proslave.

– Priča uvek počinje od đakonija, kaže Stanislava kroz svoj prepoznatljivi osmeh. – Sve je stvar dogovora, a najvažnije je da se dobro razumemo – šta mušterija želi, i kako mi na to možemo da odgovorimo. Do sada se još nije desilo da se nekome nije dopalo ono što sam pripremila. Važan je i estetski momenat, ali presudan je kvalitet proizvoda i način pripreme.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Dodaje i da osim za proslave, ima puno zahteva za daće.

– Prihvatamo pripremu za svako veće okupljanje ljudi, otprilike kapaciteta do 170 osoba. Zanimljiv nam je rad sa udruženjima žena – njihovi zahtevi su za nas zapovest, kaže Stanislava.

Zainteresovani za uslužnu izradu hrane i specijaliteta za proslave, mogu doći lično svakog dana od ponedeljka do petka u objekat „Stašine đakonije“, u Ulici Sarajlijina 2 u Zrenjaninu.

063 495969

Kako su „Stašine đakonije“ zamenile fast food i osvojile Zrenjanince

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh