I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Najbolje turističke destinacije ove jeseni – Fly Fly Travel

Vremenske prognoze danas su dostupne svima i govore nam da će ovo leto trajati duže nego prethodnih godina.

 

Složićemo se da ovo svima nama ide na ruku posebno strastvenim ljubiteljima putovanja, koji će imati izgovor da spakuju svoje kofere i uživaju u destinacijama, koje nisu do sada posetili.

FLY FLY Travel i ovog puta ima neke specijalne aranžmane za vas:

RIM

4 DANA (3 NOĆI)
Polasci: septembar, oktobar, februar I mart
Od 269 eur-a, aerodromske takse nisu uključene u cenu

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Naš predlog je da ove jeseni posetite RIM-”Svi putevi vode u Rim”. Šta reći više o ovom gradu koji ima bogatu istoriju i neopisivu lepotu.Prestonica Italije I regije Lacio ima iza sebe dugu istoriju. Osnovana je pre 2700 godina. Rim je jedini grad na svetu koji u svom sklopu ima nezavisnu državu.

BARSELONA

5 DANA (4 NOĆENJA)
Polasci: septembar 05.09.-09.09.
Od 299 eur-a, aerodromske takse nisu uključene u cenu
Barselona je bez sumnje jedan od najlepših evropskih gradova. Smeštena na obali Mediteranskog mora, opisana je kao „cvet među najlepšim gradovima sveta”. Barselona je jedna od glavnih turističkih destinacija svake godine, I zato iskoristite jedinstvenu priliku da je posetite.

ISTANBUL

4 DANA (3 NOĆI)
Polasci: septembar, oktobar
Od 169 eur-a, aerodromske takse nisu uključene u cenu
Sa Fly Fly Travel-om pođite na nezaboravno putovanje u ovaj predivan grad.Ne postoji nijedan drugi grad na svetu koji se nalazi na dva kontinenta. Prostor na kome se danas nalazi Istanbul vekovima je bio poseban izazov za sve velike sile, od stare Grčke, preko Rima i Vizantije pa sve do velikog Otomanskog carstva.

BERLIN

4 DANA (3 NOĆI)
Polasci: avgust, septembar, oktobar
Od 99 eur-a, aerodromske takse nisu uključene u cenu
Prestonica Nemačke popularna je destinacija i za poslovna putovanja i za turističke obilaske.Najčuvenija atrakcija je Berlinski zid, kao spomenik burnih dešavanja, ali ujedno i ogromna galerija na otvorenom, ispunjena nizom umetničkih grafita i murala.

Ukoliko tražite priliku da negde otputujete…FLY FLY Travel je tu da vaše zahteve pretvori u idealan odmor i putovanje o kome ćete pričati.

Za sve aktuelne akcije konsultujte naš sajt www.flyflytravel.com ili nas posetite u našoj poslovnici u Zrenjaninu, na adresi Kralja Aleksandra I Karađorđevića 15, u Tržnom centru Renesansa, ili na broj telefona 023/605777 i 060/60 90 790

Fly Fly Travel, Vaša krila za ceo svet!

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh