I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Nagrađujemo: Mesec dana besplatno na zumbu ili jazz dance

Radi očuvanja i širenja tradicije, običaja i kulture među mladima, Plesni Centar Zrenjanin je pripremio iznenađenje: Besplatno treniranje folklora – tradicionalnih plesova za sve uzraste – u plesnoj sezoni septembar 2015/jul 2016.

Upis i časovi za decu i veterane se održavaju subotom i nedeljom od 18:30 h u Mesnoj yajednici na Bagljašu. Časove vodi instruktor Jasmina Neškov.

folklor

 

Novo u Plesnom Centru Zrenjanin – Jazz Balet i elementi gimnastike za sve uzraste.

Jazz balet predstavlja moderniju formu plesa koja je u korenima proizašla iz klasičnog i modernog baleta. Tehniku jazz baleta karakterišu slobodniji stil i elementi pokreta. Čas se sastoji iz zagrevanja, tehničkih vežbi, vežbi istezanja, kondicije, koreografije i parterne gimnastike.

Časovi i upis novih članova se održavaju utorkom i četvrtkom od 18,15 h, subotom od 18 h i nedeljom od 15 h.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

ples

NAGRAĐUJEMO

Prvih 5 osoba koji se jave na naš broj telefona ili u inbox FB profila Plesnog centra Zrenjanin dobijaju mesec dana besplatnog treniranja jazz dance – a sa gimnastikom.

 

Zumba za decu i odrasle:

Šta je Zumba i kako je nastala?

Zumba je fitness program koji predstavlja kombinaciju plesa i fitnes vežbi. Ovaj program je inspirisan latino plesovima. U osnovi je uzbudljiva i dinamična latino muzika i pokreti različitih latino plesova kao sto su merenge, kumbija, regeton, salsa, samba i mnogi drugi. Zumba program je nastao sasvim slučajno 2000. godine u gradu Kaliju u Kolumbiji. Kreativni osnivač Zumbe je Alberto – Beto Perez izvrsni plesač, koji je diplomirao na prestižnoj brazilskoj Akademiji i bavio se latino plesovima.

zumba-1

Beto je jedno vreme radio kao instruktor aerobika i jednog dana je zaboravio da ponese na trening muziku za aerobik, tako da je pustio vežbačima cd sa latino ritmovima i improvizovao je čas, a vežbači su bili oduševljeni i hteli su još. Tako je nastala ideja o novom i jedinstvenom fitnes programu. A vrlo brzo ga je angažovala i Shakira da bude njen koreograf na albumu „Pies Descalzos“. Danas u svetu 6 miliona ljudi nedeljno vežba zumbu!

Kako izgleda Zumba čas i kome je namenjen?

Čas Zumbe je zabavan, veseo, energičan i drugačiji od ostalih fitnes programa. Zumba fitnes je najefikasniji, najinovativniji i najuzbudljiviji trening, na kome se može izgubiti i do 1.000 kalorija. Odličan je za mršavljenje, oblikovanje tela, poboljšanje kardiovaskularnog sistema, a doprinosi i jačanju samopouzdanja i oslobađanju od stresa. Čas traje sat vremena, prvih 10 – 15 minuta je zagrevanje koje podrazumeva aerobik korake, fitnes vežbe uz uvežbavanje osnovnih latino pokreta, zatim se ostatak časa pleše uz egzotičnu latino muziku, tako da ceo trening izgleda kao jedna velika žurka, pa se ovaj trening često naziva i Zumba Fitness Party.

Poslednjih 5 minuta rade se vežbe istezanja. Plesni koraci su zanimljivi i laki za praćenje. Ovaj program je namenjen svima bez obzira na uzrast, fizičku spremnost i nije potrebno nikakvo prethodno plesno iskustvo. Dobar provod je zagarantovan, kao i intenzivno i efikasno vežbanje!

NAGRAĐUJEMO

Prvih 5 osoba koji se jave na naš broj telefona ili u inbox našeg FB profila dobijaju mesec dana besplatnog treniranja zumbe.

ZAŠTO PLES?

PLES kao redovna fizička aktivnost i kretanje doprinosi jačanju mišića, pravilnom rastu kostiju, podstiče pravilnu koordinaciju poketa i pravilno držanje tela, razvija osećaj za ravnotežu i spretnost. Doprinosi jačanju imuniteta i štiti od viška kilograma. Takođe, blagotvorno deluje na srce, krvotok i disanje. Svakodnevno kretanje i fizička aktivnost razvijaju osećaj odvažnosti i odgovornosti kod osoba, pomažu u jačanju samopouzdanja, kao i u oslobađanju od agresije i negativnih emocija na zdrav način.

159532827.rCDYBRed._O3Y5131

Pozivamo Vas da nam se pridružite na nekim od plesova i grupnih programa:

DEČIJE GRUPE: Jazz Ballet Savremeni (Contemporary) Gimnastika Zumba Folklor Hip hop Trbušni-orijentalni ples ZA STARIJE: Jazz Ballet Savremeni (Contemporary) Gimnastika Street Jazz/MTV Dance Hip Hop Break Dance Trbušni-orijentalni ples Folklor rekreativci Zumba Pilates

Detaljnije o svakom programu na:https://plesnicentarzrenjanin.wordpress.com/

MOŽETE KOMBINOVATI 2 ILI VIŠE PLESOVA.

SPECIJALNI POPUSTI ZA TRENIRANJE 2 ILI VIŠE PLESOVA.

SPECIJALNI POPUSTI ZA ČLANOVE IZ ISTE PORODICE.

CENOVNIK ( mesečna članarina po osobi )

1 PLES 1400 DIN

2 PLESA 2200 DIN

3 PLESA 3000 DIN

Pridružite nam se i budite deo našeg takmičarskog tima!

PUTOVANJA*** Putujte sa nama i takmičite se širom zemlje i Evrope!

***TAKMIČENJA*** Priprema i odlazak na nacionalna i međunarodna takmičenja. Osvojite vredne nagrade i titule državnih i Evropskih prvaka..

***NASTUPI*** Nastupajte na poznatim događajima i festivalima.

***EDUKACIJA/SEMINARI*** Učite od najboljih predavača/koreografa i unapredite svoje plesno znanje.. I naravno neće izostati druženje i dobra zabava.

Informacije na:

069/2576288 Jasmina

060/3380562 Marina

plesni.centar.zrenjanin@gmail.com

fb stranica PlesniCentar Zrenjanin

Ukoliko želite da dođete na probni čas ili da pogledate neki od plesova, možete slobodno doći na isti bez prethodne najave.

 
 
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh