I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Ispunite svoj san o dugoj kosi nadogradnjom u frizerskom salonu Maestro

Frizerski salon Maestro, koji se nalazi u ulici Toše Jovanovica 34 (iza zgrade RTV Santos), naklonjen je pre svega poslovnim ženama i svim pripadnicama lepšeg pola koje nemaju mnogo vremena da se posvete sebi zbog ubrzanog tempa života. 

KONCEPT BEZ ZAKAZIVANJA

Svako ko dođe u salon može bez zakazivanja brzo dobiti mesto u frizerskoj stolici, a lančani proces i stručan tim od nekoliko izvrsnih frizera brzo i lako učiniće svaku ženu ponosnom vlasnicom blistave frizure u rekodrno kratkom roku.

NADOGRADNJA KOSE

Mnoge dame sanjaju o dugoj i bujnoj kosi koja je oduvek bila simbol ženske lepote. Ako imate izuzetno tanku kosu koja ne može da dostigne željenu dužinu ili ste se ošišali prekratko, sada lakše nego ikad u frizerskom salonu Maestro možete ostvariti san i nadograditi kosu mikroringom i keratinom.

Nadogradnja kose keratinom

Ona se sprovodi tako što se pramen kose koji je u svom korenu sjedinjen granulom keratina lepi se na pramen vaše kose slične debljine, ali ne bliže od 1,5 cm od kože glave. Lepljenje se vrši uz pomoć topilice na temperaturi i do 200 stepeni.

S obzirom da se nadogradnja kose radi iskljucivo prirodnom kosom, princip ponašanja je isti kao i sa vašom kosom. Ona se može farbati, fenirati, šatirati, šišati. Nadogradnjom kose se podjednako postiže efekat volumena, tj. gustine kao i dužine po vašem izboru. Skida se veoma lako i bez ikakvog oštecenja posebnom tecnošcu koja rastvara keratin.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ako se odlučite za ovu metodu, budite spremi na to da sam proces traje najmanje 2 sata.

Nadogradnja mikroringovima

Prilikom nadogradnje kose ovom metodom ne koriste se nikakve hemikalije, ni prilikom montiranja, ni prilikom odstranjivanja ekstenzija.

Mikroringovanje se radi uz pomoć malenih plastičnih prstenova. Dobrih strana ove tehnike je mnogo, kao npr. stavljanje bez hemikalija, ne upotrebljava se toplota prilikom nadogradnje koja bi mogla da vam ošteti kosu, prilično dobar krajnji rezultat. Mana je jedino u tome što ukoliko imate mnogo kratku kosu, onda je veoma verovatno da će se prstenčići videti.

Kao i u slučaju nadogradnje keratinom, kosa se može farbati, fenirati, šatirati, šišati. Nadogradnjom kose se podjednako postiže efekat volumena, tj. gustine kao i dužine po vašem izboru.

Frizerski salon Maestro

ul. Toše Jovanovica 34 (iza zgrade RTV Santos)

Broj telefona za sve informacije 062/15-10-102

RADNO VREME – SVAKI DAN

Radno vremen frizerskog salona Maestro je svakoga dana od 09 do 20h, i subotom i nedeljom.

Više o salonu pročitajte ovde -> Frizerski salon Maestro

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh