I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Na matursku proslavu sa perfektnom šminkom

Sezona matura je idealna prilika za prvo veliko doterivanje za kakvo nije bilo prilike u školskim klupama. Večernji izlasci vikendom jesu inspiracija za dobar izgled i dobru šminku, ali matura se pamti ceo život i taj dan u svakom smislu mora biti poseban.

Prvi korak će svakako biti odabir maturske haljine, suknje, visokih potpetica…a na osnovu onoga što se odabere treba dobro uklopiti i šminku i frizuru. Vrlo često se pravi velika graška kada se uz već upadljvu haljinu uradi i prenaglašena šminka. Tada nastane kreativni haos, a to je ono po čemu niko ne treba da se pamti te večeri. Ponekad se ide u drugu krajnost pa se baš zbog šarene ili previše svečane haljine šminka skoro i zanemari i nanese u tako maloj količini da je jedva i vidljiva. Tek tada je napravljen propust jer se onda u fokus stavlja haljina a ne maturantkinja koja svojom ličnošću te večeri treba  dostojanstveno da stavi tačku na kraj neponovljivog četvorogodišnjeg perioda.

Uz crne toalete sa ovu sezonu preporučujemo nijanse ljubičaste ili bordo senke s prelivima sivih tonova, koji će napraviti uvek popularni smokey eyes. Svetlije haljine ovogodišnjim maturantkinjama uklapamo sa pepeljastim, zelenim i plavim tonovima koji se takođe prelivaju jedan u drugi. LOOK preporučuje igru boja na kapcima „potpisanu“ dobrim i pravilno izvučenim crnim ajlajnerom, a finiš se radi na trepavicama kvalitetnom maskarom kojim izvlačimo maksimalnu dužinu a da pri tome ne pravimo nepotrebne slojeve koji često naprave neuredan izgled. Podloga mora kao i uvek biti savršena i po pravilu naneta na kožu kojoj je desetak dana ranije odrađen temeljan piling. Rumenilo se ove sezone kreće u tonovima breskve i blagih zemljanih tonova, a jaku bronzu ostavljamo za zimske mesece.

Na usnama se, pod obavezno, nose sofisticirani tonovi u bojama maline i višnje koje asociraju na sočnost a nekim od postojanih sjajeva sa finim svetlucavim česticama koje daju 3D efekat dobija se glamurozan izgled.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Uz tako sređeno lice sa čistim i pravilno iznijansiranim tenom, uredno složenim senkama i savršeno oblikovanim usnama – nećete moći da prođete neopaženo, a to nam i jeste cilj! Izdvojite se dobrim LOOK-om, proslava mature je vaš dan!

Profy make up na vašem licu – natural, glamour, dramatic, elegance… LOOK
Zakazivanje termina  063.50.85.05  &  bestlookeverzr@gmail.com
POGLED PRE SVEGA. VI, PRE SVIH!           * Best  LOOK  ever*
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh