I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Na matursku proslavu sa perfektnom šminkom

Sezona matura je idealna prilika za prvo veliko doterivanje za kakvo nije bilo prilike u školskim klupama. Večernji izlasci vikendom jesu inspiracija za dobar izgled i dobru šminku, ali matura se pamti ceo život i taj dan u svakom smislu mora biti poseban.

Prvi korak će svakako biti odabir maturske haljine, suknje, visokih potpetica…a na osnovu onoga što se odabere treba dobro uklopiti i šminku i frizuru. Vrlo često se pravi velika graška kada se uz već upadljvu haljinu uradi i prenaglašena šminka. Tada nastane kreativni haos, a to je ono po čemu niko ne treba da se pamti te večeri. Ponekad se ide u drugu krajnost pa se baš zbog šarene ili previše svečane haljine šminka skoro i zanemari i nanese u tako maloj količini da je jedva i vidljiva. Tek tada je napravljen propust jer se onda u fokus stavlja haljina a ne maturantkinja koja svojom ličnošću te večeri treba  dostojanstveno da stavi tačku na kraj neponovljivog četvorogodišnjeg perioda.

Uz crne toalete sa ovu sezonu preporučujemo nijanse ljubičaste ili bordo senke s prelivima sivih tonova, koji će napraviti uvek popularni smokey eyes. Svetlije haljine ovogodišnjim maturantkinjama uklapamo sa pepeljastim, zelenim i plavim tonovima koji se takođe prelivaju jedan u drugi. LOOK preporučuje igru boja na kapcima „potpisanu“ dobrim i pravilno izvučenim crnim ajlajnerom, a finiš se radi na trepavicama kvalitetnom maskarom kojim izvlačimo maksimalnu dužinu a da pri tome ne pravimo nepotrebne slojeve koji često naprave neuredan izgled. Podloga mora kao i uvek biti savršena i po pravilu naneta na kožu kojoj je desetak dana ranije odrađen temeljan piling. Rumenilo se ove sezone kreće u tonovima breskve i blagih zemljanih tonova, a jaku bronzu ostavljamo za zimske mesece.

Na usnama se, pod obavezno, nose sofisticirani tonovi u bojama maline i višnje koje asociraju na sočnost a nekim od postojanih sjajeva sa finim svetlucavim česticama koje daju 3D efekat dobija se glamurozan izgled.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Uz tako sređeno lice sa čistim i pravilno iznijansiranim tenom, uredno složenim senkama i savršeno oblikovanim usnama – nećete moći da prođete neopaženo, a to nam i jeste cilj! Izdvojite se dobrim LOOK-om, proslava mature je vaš dan!

Profy make up na vašem licu – natural, glamour, dramatic, elegance… LOOK
Zakazivanje termina  063.50.85.05  &  bestlookeverzr@gmail.com
POGLED PRE SVEGA. VI, PRE SVIH!           * Best  LOOK  ever*
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh