I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Na jednom mestu reklamni materijal i kvalitetna štampa – konkurentne cene i kratak rok isporuke

Knjižara „M&P Inc“ u Zrenjaninu, pored bogatog izbora školskog pribora i kancelarijskog materijala, poslednje dve godine Zrenjanincima je nudila i uslugu digitalne štampe. Nedavno je ova usluga proširena i na štampu materijala velikog formata pa se sada na jednom mestu mogu odštampati i vizit karte, flajeri, brošure, plakati, nalepnice, ali i rollup baneri, bilbordi, plakati za city-light reklamne panoe.

– Nakon uvođenja digitalne štampe, naredni potez je bio da kompletiramo ponudu jer je to ono što su klijenti od nas tražili. Niko nema vremena da obilazi dve štamparije kako bi završio jedan posao, već se od nas koji smo na tržištu, očekuje da pružimo kompletnu uslugu u dogovorenom roku. Tako smo knjižari „M&P Inc“ pridružili štampariju „M Print 023“, sa jasnom poslovnom politikom koja na prvo mesto stavlja kvalitetan rad, konkurentne cene i kratak rok isporuke, kažu u novoj štampariji „M Print 023“.

POČEO JE PERIOD ZA PORUČIVANJE REKLAMNOG MATERIJALA

Knjižara M&P Inc u Zrenjaninu posluje petnaest godina i konstantno obogaćuje svoju ponudu, naročito u pogledu kancelarijskog materijala. U ovom periodu kada se bliže praznici, potrebe za tom vrstom materijala izuzetno su velike. Poslednjih godina naročito je interesantna štampa personalizovanih poruka na koricama notesa rokovnika i sličnih proizvoda, što je sjajan način za iskazivanje pažnje i poštovanja.

– Praznici su uvek prilika da se obezbede originalni pokloni i zaista imamo veliku potražnju svake godine u ovo vreme. Iz tog razloga smo želeli da budemo spremni za prazničnu sezonu, i klijenti sada kod nas mogu kupiti rokovnike, notese, hemijske olovke, priveske, USB memorije i ostali materijal, a mi ćemo sve to izbrendirati, štampanjem naziva firme ili željenih poruka, napominju u štampariji i knjižari.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

REKLAMNI MATERIJAL KAO NEZAOBILAZNI DEO POSLOVANJA

Nijedan posao, bilo da je reč o samozanatskoj radnji ili velikoj kompaniji, ne može da funkcioniše bez komunikacije sa krajnjim kupcima ili korisnicima usluga. Za oglašavanje i predstavljanje ponude koriste se flajeri, brošure, plakati, ali i baneri većih formata koji mogu biti naročito efektni u privlačenju pažnje.

– Ponekad vlasnici firmi dolaze bez ideje kako da oglase neku uslugu ili da predstave proizvod. I to je razumljivo. Oni znaju šta žele da postignu, ali nemaju uvek jasno izdefinisanu ideju kako to praktično da urade. Iz tog razloga smo obezbedili i osmišljavanje idejnog rešenja, što će ih znatno rasteretiti i uštedeti im dragoceno vreme, dodaju ovde.

Knjižara „M&P Inc“ i štamparija „M Print 023“ nalaze se na istoj adresi, u Ulici Žarka Zrenjanina 45.

KONTAKT

023.515.641

023.515.821

064.6476781

knjižara: mp.inczr@gmail.com
štamparija: mprint023@gmail.com

..

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh