I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

„Moto Dane“ – profi program za svačije potrebe

Zrenjaninska firma „Moto Dane“ osamnaest godina u kontinuitetu snabdeva svoje potrošače specijalnim uređajima za održavanje zelenih površina, profesionalnim alatom, biciklima, fitnes opremom.

Da ova firma radi uvek sa proverenim, velikim i kvalitetnim imenima, govori i podatak da je još na samim počecima, 1995. godine uspostavljena saradnja sa tada popularnim „Tomosom“. Ta tradicija je nastavljena kroz skoro dve decenije, pa se danas u prodavnicama „Moto Dane“ mogu videti svetska imena poput Husqvarne, Briggs & Strattona, Castelgardena, Alpine i Villagera.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U dve prodavnice na prometnim lokacijama u gradu, „Moto Dane“ nudi bogat asortiman uređaja za održavanje šuma i bašti – takozvani „zeleni program“ u kojem prednjači Husqvarnin program, za čiju prodaju ova zrenajninska firma ima ekskluzivno pravo kao ovlašćeni zastupnik prodaje. Ovde se, na jednom mestu može naći veliki izbor testera, kosačica, trimera i sličnih uređaja.

Mnogima  je “Moto Dane“ olakšao posao uvođenjem prodaje profesionalnog alata iz paleta „Makita“ i „Villager“, zbog čega pomenuta prodajna mesta važe i kao prepoznatljiva za kupovinu alata.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pažnju u izlozima prodavnica gotovo uvek privuče neki od kvalitetnih bicikala iz programa Capriolo ili Planeta sporta, a ponuda važi z asve uzraste, od najmanjih bicikala za decu do bicikala koji obezbeđuju pravilnu rekreaciju.

Za one koji vode računa o zdravom životu, pravilnoj liniji tela – „Moto Dane“ obezbeđuje Fitness program kroz sprave kojima se i kod kuće, može postići ciljani efekat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SERVIS KAO SNAŽNA KARIKA U POSLU

Poslednjih sedam godina, prodavnicama „Moto Dane“ pridružuje se i servisna usluga, na obe lokacije. U Cara Dušana servisiraju se bicikli, dok se u ulici Nikole Pašića nalazi servis za sve male mašine za održavanje šuma i bašta.

Uvođenjem servisa, „Moto Dane“ pruža svojim klijentima kompletnu uslugu, od prodaje, nabavke rezervnih delova, do servisiranja i popravke programa koji prodaje.

ATRAKTIVNE PONUDE U DUHU PROLEĆA

Sa prvim prolećnim danima „Moto Dane“ ponudiće široku paletu proizvoda za održavanje zelenih površina, a vrlo brzo nakon toga najavljen je i novi program bicikala za prolećnu i letnju sezonu 2013, uz brojna iznenađenja za svoje kupce.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 

„Moto Dane“ doo

Cara Dušana 12, 023/515.203, 569.173

Nikole Pašića 50, 023/525.523, 540.932

Prodavnice su otvorene radnim danima od 08-19h, subotom od 08-14h

Foto : Speed

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh