I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Naučite da pravite edukativne igračke po „Montesori“ pedagogiji

„Sweet elestra“ centar za porodicu,  jedini zvanični predstavnik „Montesori društva“ u našem gradu, 23. januara organizuje besplatnu radionicu za roditelje, na kojoj mogu naučiti da sami prave edukativne igračke za svoje dete, po montesori pedagogoji.

ŠTA JE MONTESORI PEDAGOGIJA?

Montesori pedagogija je jedna od retkih kompleksnih, naučno zasnovanih, detaljno objašnjenih i praktično primenjenih učenja o vaspitanju i obrazovanju deteta, čije su pojedine ideje preuzete u učenjima kasnijih klasičnih i alternativnih teoretičara iz oblasti psihologije i pedagogije. Primenjuje se više od stotinu godina u  jaslama, vrtićima, osnovnim i srednjim školama širom Sveta.

Cilj Montesori metode je negovanje dečije ličnosti, indirektno podsticanje interesovanja za različite oblasti.

Zato okruženje treba da bude bogato materijalima koji detetu pomažu da usvoji bazična znanja, pa učenje predstavlja prirodnu i prijatnu aktivnost za dete.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Montesori okruženje organizovano je tako da decu privlači da istražuju, biraju, probaju i da pri tom razviju svoje prirodne sklonosti.

 „POMOZI MI DA TO URADIM SAM“

Da bi se pravilno razvijalo, dete nije odvojeno od stvarnog života, već je aktivan učesnik u životu svog okruženja. „Pomozi mi da to uradim sam“ osnovno načelo pedagogije Marije Montesori.

Da bi se razvilo na odgovarajući način, detetu je potrebna pomoć koja se sastoji u pripremi povoljnog okruženja i podsticajnog stava odraslih

Posle stečene odgovornosti dete se osamostaljuje.

BESPLATNA RADIONICA 23. JANUARA od 17.30 ČASOVA

NAPRAVITE SAMI MONTESORI IGRAČKE ZA VAŠE DETE

NEUČITE GA DA RAZMIŠLJA I DA BUDE SAMOSTALNO

Kako bi roditeljima približili značajnost montesori pedagogije ali i pomogli im da je sami kod kuće primenjuju  „Sweet elestra“ organizoje besplatno predavanje koje će održati pedagog Smiljka Avramov 23. januara sa početkom od 17.30 časova.

  • Prijave i informacije na putem telefona 065 570 57 97 i  065 9 570 57 9

PRIJAVITE DETE NA MONTESORI RADIONICE

„Sweet Elestra“ organizovaće i montesori dečije radionice koje će svakog dana u prepodnevnim i popodnevnim časovima voditi montesori pedagog, više informacija možete dobiti putem navedenog broja telefona.

Više o montesori delovanju centra za porodicu možete pročitati na njihovom sajtu u kategoriji BRIGA O DECI

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
Diksi Picerija
  • Divider

  • Divider
Na vrh