I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Prodavnica i servis bicikala Moderna S od danas u novom prostoru (VIDEO)

Moderna S je maloprodajna radnja biciklova, delova i opreme za biciklove, alata i pribora, električnih biciklova, mopeda, rolera, koja se posle više od 23 godine rada u malom lokalu u Savezničkoj ulici, preselila u mnogo veći i moderniji prostor, koji se nalazi u ulici dr Zorana Kamenkoviča 16 (u blizini MUP – a).

Moderna S je i mnogo više od toga – jer u sklopu radnje funkcioniše i odličan servis, opremljen specijalnim alatima za sve vrste zahvata na biciklovima.

Ostvarili san: Vlasnici Moderne S, Vlada i Nena Stanić

 

Moderna S je osnovana i počela sa radom daleke 1997. godine. U početku mala i skromna, radnja je polako prerasla u ozbiljnu i veoma konkurentnu firmu na našem tržištu, što se tiče prodaje bicikala, biciklističkih delova, kao i prateće opreme.

PREKO 200 BICIKALA NA 200 KVM

Od 9. januara 2021. godine, posle više od 23 godine postojanja, Moderna S se preselila u novi, veći i moderniji poslovni prostor, koji se nalazi u ulici dr Zorana Kamenkovića (preko puta SBB – a). Na poslovnom prostoru od preko 200 kvm, u ponudi imaju preko 200 različitih modela dečijih i bicikala za odrasle. Tu su i trotineti, skejtovi, roleri i tricikli za najmlađe kupce.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Ono što nas čini posebnim je sigurno najveći izbor biciklova, kao i rezervnih delova za sve modele biciklova. Dodatna biciklistička oprema je takođe na zavidnom nivou. U sklopu radnje je i ovlašćeni servis za biciklove. Uvek sam spreman da izađem u susret svim problemima, koji muče vaš bicikl, kako kvalitetnom uslugom, tako i besplatnim savetima. Radnja je otvorena od ponedeljka do subote, tako da smo šest dana u nedelji dostupni svim klijentima u bilo kom trenutku. Želja nam je da unapredimo svest gradjana, pogotovu mladjih, o prednostima i zadovoljstvu koje pruža vožnja bicikala, bez obzira da li je sportska ili rekreativna. Uz Vašu podršku i stalnu saradnju nadamo se da ćemo uspeti u tome – rekao je Vlada Stanić, vlasnik Moderne S, prilikom današnjeg svečanog otvaranja novog objekta.

POPUST ZA KUPOVINU ELEKTRIČNOG BICIKLA

Moderna S takođe ima široku ponudu električnih bicikala. Povodom otvaranja novog maloprodajnog objekta, Moderna S će svakog kupca električnog bicikla obradovati sa popustom od – 3.000 dinara! Akcija traje do isteka zaliha.

Stručni tim Moderne S će Vam uvek izaći u susret sa pravim savetom, kako pri kupovini, tako i pri servisiranju bicikla; takođe njihov cilj i misija su da se bave povećanjem kvaliteta biciklizma i želje za vožnjom, kao i sigurnosti vožnje bicikla u Zrenjaninu šire.

– Mi volimo bicikle, volimo da ih vozimo, servisiramo i najvažnije, da prenesemo našu strast ka vožnji i na druge – poručuju iz Moderne S i dodaju – Svratite kod nas, postanite član velike grupe ljudi na svetu koji razmišljaju na isti način – da nam svet bude lepši i čistiji.

LOKACIJA

Dr Zorana Kamenkovića 16

Tel: 0641188737

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh