I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Moda za devojčice i dečake za proleće/leto 2018 (39 FOTOGRAFIJA)

Ako želite da vaša deca budu obučena sa stilom, sigurno će vas obradovati veliki izbor novih dečijih prolećnih modela u Robnoj kući Shopping Family.

Dečija odeća je izrađena od visoko kvalitetnih materijala, a velika pažnja je posvećena najsitnijim detaljima. Nežna i izuzetno lepa kolekcija haljina za devojčice inspirisana je bojama proleća i namenjena svečanim prilikama, poput dečjih rođendana.

Od malih nogu sve devojčice maštaju o tome da postanu prave princeze. Ispunite im tu želju i kupite im prelepe haljine za devojčice u Robnoj kući Shopping Family.

Osim haljina, u Robnoj kući Shopping Family, za vaše princeze i balerine možete naći i prelepe lepršave suknje. Takođe, ovde imaju i više modela teksas suknji.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Garderoba za decu treba da bude prijatna za nošenje, lepo da izgleda i raduje naše najmlađe. Takođe mora biti kvalitetna i mekana za kožu.

Kolekcija za decu u Robnoj kući Shopping Family je prepuna funkcionalnih i vrlo povoljnih stvari, koje će klinci obožavati tokom sezone proleće /leto 2018. Sve je vrlo udobno, od kvalitetnih materijala i sa odličnim dizajnom i dezenima.

Boje su jarke i vesele, pa će deca zaista voleti nove majice i pantalone. Devojčice maštaju o pink i roza boji, a dečaci daju prednost cool printovima na odeći.

RADNO VREME

Ponedeljak – subota 8 – 21 h

Nedelja 9 – 17 h

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh