I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Moda za devojčice i dečake za proleće/leto 2018 (39 FOTOGRAFIJA)

Ako želite da vaša deca budu obučena sa stilom, sigurno će vas obradovati veliki izbor novih dečijih prolećnih modela u Robnoj kući Shopping Family.

Dečija odeća je izrađena od visoko kvalitetnih materijala, a velika pažnja je posvećena najsitnijim detaljima. Nežna i izuzetno lepa kolekcija haljina za devojčice inspirisana je bojama proleća i namenjena svečanim prilikama, poput dečjih rođendana.

Od malih nogu sve devojčice maštaju o tome da postanu prave princeze. Ispunite im tu želju i kupite im prelepe haljine za devojčice u Robnoj kući Shopping Family.

Osim haljina, u Robnoj kući Shopping Family, za vaše princeze i balerine možete naći i prelepe lepršave suknje. Takođe, ovde imaju i više modela teksas suknji.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Garderoba za decu treba da bude prijatna za nošenje, lepo da izgleda i raduje naše najmlađe. Takođe mora biti kvalitetna i mekana za kožu.

Kolekcija za decu u Robnoj kući Shopping Family je prepuna funkcionalnih i vrlo povoljnih stvari, koje će klinci obožavati tokom sezone proleće /leto 2018. Sve je vrlo udobno, od kvalitetnih materijala i sa odličnim dizajnom i dezenima.

Boje su jarke i vesele, pa će deca zaista voleti nove majice i pantalone. Devojčice maštaju o pink i roza boji, a dečaci daju prednost cool printovima na odeći.

RADNO VREME

Ponedeljak – subota 8 – 21 h

Nedelja 9 – 17 h

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh