I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Upoznajte heroje kompanije Mlekoprodukt

Kompanija „Mlekoprodukt“ ovih dana promoviše novi korporativni video u okviru kog iskazuju veliku zahvalnost svojim radnicima koji rade u tri smene kako bi u doba pandemije rafovi u prodavnicama bili puni sa ciljem da svim njihovim potrošačima proizvodi budu dostupni.

Kompanija Mlekoprodukt

Kompanija Mlekoprodukt

– Tim na koji smo više nego ikada ponosni, zato što je u novonastaloj situaciji pokazao šta znače reči solidarnost, zalaganje i posvećenost. Čine ga ljudi koji svakodnevno ulažu veliki trud i rad kako bi se proizvodnja odvijala redovno i nesmetano, punim kapacitetom i kako bi se tržište snabdelo prehrambenim proizvodima, što je naša osnovna misija, istakli su iz ove kompanije.

Naši radnici su heroji koji svakodnevno rade u tri smene kako bi nam omogućili lanac ishrane, naši majstori sira vredno rade kako bi smo mogli da ostanemo kod kuće, samo su neke od snažnih poruka koje šalje novi video spot ove kompanije.

– Osim našim radnicima, čije su zasluge nemerljive, želimo da se zahvalimo i svim našim potrošačima i partnerima na poverenju u naš rad i naše domaće proizvode.
Radi očuvanja zdravlja i bezbednosti, sada više nego ikada budimo odgovorni i pokažimo svoju solidarnost. Zato Ostanite Kod Kuće, dodaju za iz Mlekoprodukta.

OSTANI KOD KUĆE – MLEKOPRODUKT

Kompanija Mlekoprodukt ukratko

Mlekoprodukt je jedna od najstarijih sirara u zemlji. Sa uspehom posluje od svog osnivanja 1947. godine.

Tradicija duga više od sedam decenija, umeće i posvećenost proizvodnji sira donose kompaniji Mlekoprodukt današnju lidersku poziciju u najznačajnijim kategorijama sira na tržištu Srbije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prepoznatljiv je po svojim brendovima Biser, Karavan i Vaša Mlekara.

Kompanija danas zapošljava 300 ljudi, proizvodi 7.000 tona svih mlečnih proizvoda i sakupi prvoklasno mleko sa više od 800 farmi.

Strategija kompanije Mlekoprodukt zasniva se na proizvodnji i inovacijama sa ciljem da se obezbedi kvalitetna ishrana ljudi, na investicijama u razvoj, dajući prioritet kvalitetu, poštovanju prirode, saradnika i partnera.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh