I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Mlekoprodukt postao ekskluzivni distributer “Starbucks ready to drink” kafe

Mlekoprodukt je postao ekskluzivni distributer “Starbucks ready to drink” kafe za Srbiju i Crnu Goru, a to znači da, po prepoznatljivu Starbucks kafu sa mlekom, ne morate do Starbucks prodavnice, ona vas čeka na policama bolje snabdevenih prodavnica i benzinskih pumpi u limenci ili staklenoj boci atraktivnog dizajna.

-Veoma smo ponosni na to što smo udružili snage sa jednim od najcenjenijih brendova na svetu, koji se na Forbsovoj listi uspešnih brendova nalazi na visokom 6. mestu. Starbucks brend datira od 1971. godine, čija je kafa poznata po svom kvalitetu, jer se proizvodi od najkvalitetnijeg Arabica zrna kafe, kažu u Mlekoproduktu.

Starbucs kafu ste možda okusili u jednoj od 26.696 poslovnica širom sveta, ili od nedavno i u našoj zemlji. Prepoznatljiv ukus i miris kafe idealno se slažu sa kvalitetnim mlekom i upravo zbog toga nastaje naša zajednička saradnja, sa ciljem da vam omogućimo jedinstveno uživanje u kafi sa mlekom uvek i na svakom mestu.

Odaberite svoju omiljenu “Starbucks ready to drink” kafu:

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ukoliko ste ljubitelj espresso kafe, za vas je idealan Starbucks Doubleshot Espresso sa mlekom i Starbucks Doubleshot Espresso bez šećera, u praktičnom pakovanju, u limenkama od 200 ml.

Za one koji vole kremasti ukus kafe tu je Starbucks Frappuccino u varijantama Coffee, Mocha i Caramel, u staklenom pakovanju od 250 ml.

“Starbucks ready to drink” kafe vas čekaju u svim bolje opremljenim prodavnicama i benzinskim pumpama – probajte ih među prvima u Srbiji!

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh