I love Zrenjanin portal

 • Zr oglasi
 • Univer export
 • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

„Minos travel“: Dvodnevni obilazak Budimpešte za 49 evra

Nakon izleta na Krf i u Temišvar, turistička agencija „Minos travel“ ponudila je još jedno povoljno i zanimljivo dvodnevno putovanje po ceni od 49 evra.

Oni koji vole putovanja, moći će da upoznaju Budimpeštu i tokom dva dana boravka, otkriju njene najveće čari.

Aranžman obuhvata 25. i 26. oktobar, noćenje u hotelu sa tri zvezdice, mnoštvo obilazaka – razgledanje spomenika kulture, značajnih građevina, krstarenje, posetu tradicionalnoj čardi i najvećem akvarijumu u Evropi.

Aranžman obuhvata organizovani ali i fakultativni deo, te će svi oni koji se opredele za ovo putovanje, moći sami da biraju neke od ponuđenih sadržaja.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ovaj prelepi grad ima burnu i bogatu istoriju. Prvo naselje na teritoriji Budimpešte datira iz I veka, a izgradili su ga Kelti. Kasnije su ga okupirali Rimljani i znatno unapredili gradsku arhitekturu i infrastrukturu. Mađari su se naselili krajem IX veka i osnovali Mađarsko Kraljevstvo. U XIII veku desila se najezda Tatara, zbog čega je Kralj Bela IV naredio da se izgradi odbrambeno utvrđenje oko grada. Godine 1361. Buda postaje prestonica Mađarske.

budimpesta

TERMIN: 25/26 OKTOBAR 2014.

PRVI DAN – Polazak iz Zrenjanina u ranim jutarnjim satima (5h). Putuje se preko Horgoša sa usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Budimpeštu u ranim popodnevnim satima. Razgledanje grada : Trg heroja, Parlament, mostovi, Brdo Gelert, Citadela, Ribarska tvrđava, kraljevska palata, Matijina crkva… Smeštaj u hotel. Fakultativan odlazak na večernju vožnju brodom po Dunavu. Razgledanje prelepo osvetljenih budimpeštanskih obala i mostova. Dolazak u hotel. Fakultativan odlazak u nacionalni restoran-čardu na večeru. NOĆENJE.

DRUGI DAN – Doručak. Napuštanje hotela, polazak za SENT ANDREJU. Razgledanje živopisnog gradića koji je od vremena velike seobe Srba pod vođstvom Arsenija Čarnojevića naseljen srpskim stanovništvom. Obilazak i poseta kuće Jakova Ignjatovića, Lazarevog krsta, Beogradske i Požarevačke crkve, muzej marcipana… Po završetku programa polazak za Srbiju. Fakultativan odlazak u veliki, tržni centar CAMPONA i poseta TROPIKARIJUMU (najveći akvarijum u centralnoj Evropi). Dolazak u Zrenjanin u večernjim satima.

budim

CENA ARANŽMANA – Hotel sa 3*  –  49 €

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu AIK banke na dan uplate.

Mogućnost plaćanje je: 19 € prilikom rezervacije a ostatak u dve jednake mesečne rate deponovanjem čekova – bez kamate,platnim karticama, DINA; VISA; MASTER,

Aranžman obuhvata:

 • prevoz turističkim autobusom (A/C, DVD, ozvučenje) prosečne udobnosti
 • smeštaj u hotelu SA 3 * na bazi 1 noćenje/doručak (doručak švedski sto) u 1/2 ili 1/2+1 sobama
 • razgledanje prema programu
 • usluge licenciranog vodiča
 • troškovi organizacije

Aranžman ne obuhvata:

 • međunarodno zdravstveno osiguranje
 • ostale ne navedene troškove i fakultativne izlete u organizaciji ino partnera ARIES TRAVEL – Budapest

CENE FAKULTATIVE:

 • krstarenje brodom 10€
 • večera u čardi 20€
 • Tropicarium 12€.

Za fakultativu je obavezno izjašnjavanje prilikom rezervacije aranžmana.

Da bi se fakultativa ostvarila neophodan je minimum 25 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih, cena fakultative podložna je promeni koju putnici nisu u obavezi da prihvate.

Rezervacija jednokrevetnih soba moguća je samo na upit uz doplatu od 15€.

Deca po ovom programu ne ostvaruju popust.

www.minostravel.rs

minos-travel-budimpesta

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
 • Divider

 • Divider
Na vrh