I love Zrenjanin portal

 • Univer export
 • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

„Minos travel“: Dvodnevni obilazak Budimpešte za 49 evra

Nakon izleta na Krf i u Temišvar, turistička agencija „Minos travel“ ponudila je još jedno povoljno i zanimljivo dvodnevno putovanje po ceni od 49 evra.

Oni koji vole putovanja, moći će da upoznaju Budimpeštu i tokom dva dana boravka, otkriju njene najveće čari.

Aranžman obuhvata 25. i 26. oktobar, noćenje u hotelu sa tri zvezdice, mnoštvo obilazaka – razgledanje spomenika kulture, značajnih građevina, krstarenje, posetu tradicionalnoj čardi i najvećem akvarijumu u Evropi.

Aranžman obuhvata organizovani ali i fakultativni deo, te će svi oni koji se opredele za ovo putovanje, moći sami da biraju neke od ponuđenih sadržaja.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ovaj prelepi grad ima burnu i bogatu istoriju. Prvo naselje na teritoriji Budimpešte datira iz I veka, a izgradili su ga Kelti. Kasnije su ga okupirali Rimljani i znatno unapredili gradsku arhitekturu i infrastrukturu. Mađari su se naselili krajem IX veka i osnovali Mađarsko Kraljevstvo. U XIII veku desila se najezda Tatara, zbog čega je Kralj Bela IV naredio da se izgradi odbrambeno utvrđenje oko grada. Godine 1361. Buda postaje prestonica Mađarske.

budimpesta

TERMIN: 25/26 OKTOBAR 2014.

PRVI DAN – Polazak iz Zrenjanina u ranim jutarnjim satima (5h). Putuje se preko Horgoša sa usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Budimpeštu u ranim popodnevnim satima. Razgledanje grada : Trg heroja, Parlament, mostovi, Brdo Gelert, Citadela, Ribarska tvrđava, kraljevska palata, Matijina crkva… Smeštaj u hotel. Fakultativan odlazak na večernju vožnju brodom po Dunavu. Razgledanje prelepo osvetljenih budimpeštanskih obala i mostova. Dolazak u hotel. Fakultativan odlazak u nacionalni restoran-čardu na večeru. NOĆENJE.

DRUGI DAN – Doručak. Napuštanje hotela, polazak za SENT ANDREJU. Razgledanje živopisnog gradića koji je od vremena velike seobe Srba pod vođstvom Arsenija Čarnojevića naseljen srpskim stanovništvom. Obilazak i poseta kuće Jakova Ignjatovića, Lazarevog krsta, Beogradske i Požarevačke crkve, muzej marcipana… Po završetku programa polazak za Srbiju. Fakultativan odlazak u veliki, tržni centar CAMPONA i poseta TROPIKARIJUMU (najveći akvarijum u centralnoj Evropi). Dolazak u Zrenjanin u večernjim satima.

budim

CENA ARANŽMANA – Hotel sa 3*  –  49 €

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu AIK banke na dan uplate.

Mogućnost plaćanje je: 19 € prilikom rezervacije a ostatak u dve jednake mesečne rate deponovanjem čekova – bez kamate,platnim karticama, DINA; VISA; MASTER,

Aranžman obuhvata:

 • prevoz turističkim autobusom (A/C, DVD, ozvučenje) prosečne udobnosti
 • smeštaj u hotelu SA 3 * na bazi 1 noćenje/doručak (doručak švedski sto) u 1/2 ili 1/2+1 sobama
 • razgledanje prema programu
 • usluge licenciranog vodiča
 • troškovi organizacije

Aranžman ne obuhvata:

 • međunarodno zdravstveno osiguranje
 • ostale ne navedene troškove i fakultativne izlete u organizaciji ino partnera ARIES TRAVEL – Budapest

CENE FAKULTATIVE:

 • krstarenje brodom 10€
 • večera u čardi 20€
 • Tropicarium 12€.

Za fakultativu je obavezno izjašnjavanje prilikom rezervacije aranžmana.

Da bi se fakultativa ostvarila neophodan je minimum 25 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih, cena fakultative podložna je promeni koju putnici nisu u obavezi da prihvate.

Rezervacija jednokrevetnih soba moguća je samo na upit uz doplatu od 15€.

Deca po ovom programu ne ostvaruju popust.

www.minostravel.rs

minos-travel-budimpesta

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
 • Divider

 • Divider
Na vrh