I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

„Milupino“ : 6 predloga za poklon novorođenčetu

1. IGRAONICA ZA BEBE već od 2200 dinara

Za ovaj poklon biće vam podjednako zahvalni i bebe i roditelji. Na ovim udobnim i mekim igraonicama, bebe u svojim prvim mesecima mogu imati idealnu zabavu. Svako od ovih pomagala potpuno je bezbedno, presvučeno sunđerom i materijalima, pa roditelji nemaju razloga za brigu. Na ručkama se nalaze plišane igračke kojima se mališani mogu zabavljati. Igraonica je lako sklopiva i prenosiva.

igraonica

2. POSTELJINA SA OGRADICOM već od 1900 dinara

Mirnom snu beba u velikoj meri doprineće kvalitetna posteljina. Posteljina je zapravo komplet u kojem se pored čaršava, jorgana i jastuka, dobijaju i dekor jastuk i meka ogradica kojom se oblažu čvrste stranice krevetca. Ovaj artikal je obavezna stavka u bebinoj svakodnevnici, pa će se svaki roditelj obradovati ovakvom poklonu. U prodavnicama „Milupino“ može se naći veliki izbor posteljina u različitim bojama i dezenima.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

posteljina

3 . TORTE OD PELENA

Ako ste kreativni i maštoviti i želite da obradujete svoje rođake ili prijatelje koji su dobili prinovu, torta od pelena biće nepogrešivi izbor. Ovaj poklon ne samo što neće proći neopaženo, već će oni kojima ga darujete, zauvek pamtiti vašu kreativnost. Uz to, poklon je i koristan s obzirom da su „torte“ 100% upotrebljive, jer se nakon darivanja pelene normalno koriste u svrhu prepovijanja. Ukoliko poželite da poklonite tortu od pelena, u „Milupinu“ će za vas pripremiti jednu od brojnih zanimljivih kreacija.

pelene

4 . OGRLICA OD ĆILIBARA Cena 5500 dinara

Ukoliko želite da vaš poklon bude najpre velikodušna pomoć a zatim i trajna uspomena, ogrlice od ćilibara predstavljaju idealan predlog. Nicanje prvih zuba kod beba iskustvo je koje roditeljima ostaje u sećanju s obzirom da je to u većini slučajeva bolan proces. Ćilibar kao prirodni analgetik, u dodiru sa kožom oslobađa lekovita ulja koja deluju umirujuće na bebe. Na tržištu su se pojavile brojne kopije koje koštaju i upola cene od originalne, ali je njihovo dejstvo diskutabilno, na šta treba obratiti pažnju. U „Milupinu“ ćete dobiti originalni artikal čije se poreklo može proveriti.

ogrlica

5. KOZMETIČKI I SETOVI ZA HRANJENJE

Setovi bilo za negu beba il njihovo hranjenje u prvim mesecima života, jedan su od najzahvalnijih poklona kod kojeg ne morate brinuti „da li ste pogodili ukus“. Jednostavno, ovo su veoma korisni artikli koji bebama mogu ulepšati svakodnevnicu, a možda baš uz set za hranjenje koji ste vi poklonili, dete nauči svoje prve veštine u samostalnom hranjenju.

setovi

6 . VAUČERI OD 500, 1000 i 2000 dinara

Izuzetna ideja za poklon jesu vaučeri vrednosti  od 500, 1000 i 2000 dinara koji se mogu kupiti i pokloniti za rođenje bebe, dečije rođendane ili u znak pažnje. Za vaučere se najčešće opredeljuju oni koji roditeljima ostvaljaju na raspolaganje da kupe ono što im nedostaje. Sa ovim poklonom nema greške!

Vaucer

Milupino I, Brigadira Ristića 2, 023.580.690 (radnim danima 08-20:30h, subotom 08-17h)

Milupino II, Laze Kostića 5, 023.542.920 (radnim danima i subotom 08-20:30h, nedeljom 08-12:30h)

Milupino III, Koče Kolarova 29 023.526.599 (radnim danima 08-20:30h, subotom 08-17h)

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh