I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Milupino : Sve za leto i zaštitu od sunca

Leto je u „Milupino“ radnjama dočekano spremno garderobom, opremom i kozmetikom za najmlađe kojima je neophodna kvalitetna zaštita od sunca.

Veliki izbor kupaćih kostima, šešira, kačketa, naočara, losiona za kožu i igračaka za plažu – može se pronaći u sve tri „Milupino“ prodavnice u gradu.

KUPAĆI KOSTIMI

U ponudi su jednodelni i dvodelni kupaći kostimi za devojčice i kupaći za dečake među su naročito popularne zanimljivo dizajnirane bokserice. Kvalitetni kupaći sa interesantnim detaljima u vidu printa ili našivenih aplikacija oduševiće i mališane i devojčice starijeg uzrasta za koje su pripremljeni moderni jednodelni modeli.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Cena pojedinačnog, donjeg dela – od 449,00 dinara

Cena jednodelnog kostima za devojčice – od 799,00 dinara, dvodelnog – od 849,00 dinara

kupaci decaci

kupaci devojcice

kupaci devojcice starijii

LETNJI ŠEŠIRI I KAČKETI

Letnje marame, šeširi i kačketi izuzetno su traženi i neophodni u ovom periodu kao adekvatna zaštita od sunca. Izrađeni su od laganih, kvalitetnih i svetlih materijala, a mogu se naći različiti modeli i printovi kojima su ukrašeni.

Cena ovih letnjih artikala kreće se već od 270,00 dinara.

sesiri decaci

sesiric

decija marama

DEČIJE NAOČARE ZA SUNCE

Sve naočari u „Milupino“ radnjama poseduju 100% – tnu  zaštitu od UV zračenja, a u ponudi su modeli za razičite uzraste.

naocari milupino

SREDSTVA ZA ZAŠTITU KOŽE

Zaštita osetljive i nežne dečije kože veoma je važna pri boravku na otvorenom. Nanošenjem zaštitnog sloja jednog od kvalitetnih, testiranih preparata, dečija koža pored zaštite od opasnog UV zračenja, dobija i adekvatnu hidrataciju i negu. U „Milupinu“ smo pronašli mleka i losione nekoliko poznatih brendova sa zaštitinim faktorom 50+.

sredstva za suncanje

REKVIZITI ZA PLAŽU

Pored zaštite o kojoj brigu vode roditelji, deci je važna igra, naročito na plaži gde se mogu zabaviti i pokazati svoju kreativnost. Za boravak u vodi, u ovim zrenjaninskim radnjama mogu se pronaći rekviziti poput mišića i pojaseva za plivanje, maski za ronjenje, lopti i čamaca na naduvavanje. Pored toga, u ponudi su gumeni bazeni i kantice sa priborom igre na pesku.

plazni program milupino

„U našim radnjama pored svega navedenog, roditelji za svoju decu mogu pronaći bogati izbor letnje garderobe. Potrudili smo se da na jednom mestu omogućimo poputnu pripremu za odlazak na letovanja, ali i za ostatak letnjeg perioda“, kažu u „Milupinu“.

Milupino I, Brigadira Ristića 2, 023.580.690 (radnim danima 08-20:30h, subotom 08-17h)

Milupino II, Laze Kostića 5, 023.542.920 (radnim danima i subotom 08-20:30h, nedeljom 08-12:30h)

Milupino III, Koče Kolarova 29 023.526.599 (radnim danima 08-20:30h, subotom 08-17h)

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh