I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Milupino : Setovi za hranjenje beba

Ishrana dece je osim osnovne životne potrebe, jedna od najvažnijih faza u njihovom razvoju. Naročito važnom fazom smatra se period odojčeta, kada se u ishranu bebe, pored dojenja, uvode kašasta i čvrsta hrana.

Pri odabiru pribora i posuda za serviranje i hranjenje, roditelji vode računa da setovi budu zanimljivi i praktični za održavanje i osamostaljivanje beba i dece u ishrani.

stolica-pribor-lutka

Serviran u posudama sa animiranim junacima, svaki obrok za dete biće poželjniji, a naročito može uticati na decu u fazi odbijanja novih namirnica koje im se uvode u ishranu.

Savremeni trendovi usavršili su setove za hranjenje, što se najviše ogleda u dizajnu ali i kvalitetu matreijala od kojih su izrađeni. Tako su sve više u upotrebi silikonske cucle i silikonske kašičice koje pogoduju bebinim desnima.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U „Milupino“ prodavnicama mogu se pronaći najraznovrsnije flašice sa silikonskim i gumenim cuclama, dublji i plitki tanjirići, činijice, čaše sa piskom i još mnogo različitih posuda namenjenih ishrani.

milupino
Značajnu ulogu imaju stolice za hranjenje, naročite one sa višepoložajnom funkcijom. U sve tri „Milupino“ radnje mogu se kupiti plastične višepoložajne stolice sa mogućnošću podešavanja naslona i visine stolice, kao i drvene koje u kasnijem uzrastu mogu poslužiti kao dečiji sto i stolica za igru i kreativni rad.

stolice-za-hranjenje

 Ovi artikli mogu biti odličan predlog za poklon, a kao jedna od pogodnosti koja se nudi u radnjama „Milupino“ jeste mogućnost odloženog plaćanja robe čekovima građana.

Milupino I, Brigadira Ristića 2, 023.580.690 (radnim danima 08-20:30h, subotom 08-17h)

Milupino II, Laze Kostića 5, 023.542.920 (radnim danima i subotom 08-20:30h, nedeljom 08-12:30h)

Milupino III, Koče Kolarova 29 023.526.599 (radnim danima 08-20:30h, subotom 08-17h)

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh