I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Mikro kredit do 30.000 dinara sa 0% kamate, bez dodatnih troškova

Sosijete Ženeral banka je pokrenula specijalnu akciju namenjenu svim građanima koji zaradu prenesu na račun u ovoj banci. Svima koji to učine do 31. Maja, na raspolaganju su različite pogodnosti u okviru bančinog paketa dobrodošlice.

banka

Sosijete Ženeral banka u Zrenjaninu, ispod zgrade Vodotranj

0% KAMATE BEZ TROŠKOVA ODOBRAVANJA

Ukoliko u pomenutom periodu svoja primanja prenesu na račun u Sosijete Ženeral banci, građanima je na raspolaganju gotovinski kredit do 30.000 dinara bez kamate i bez troškova odobravanja, sa rokom otplate do 6 meseci.

Sa 0% kamate, klijent koji uzme kredit od 30 hiljada dinara, vratiće – 30 hiljada dinara.

Paket računa koji izaberu, koristiće besplatno tokom dva meseca, a nakon toga će i dalje imati mogućnost da ga koriste besplatno ili po umanjenoj ceni, ukoliko umesto gotovinom svakodnevne kupovine obavljaju debitnom karticom.  

POGODNOSTI I ZA ŠTEDNI RAČUN

Ukoliko se Zrenjaninci odluče da, pored tekućeg, otvore i štedni račun, imaju mogućnost da polože do 4 hiljade evra na 4 meseca, uz nominalnu kamatnu stopu od 4 odsto godišnje.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Societe Generale banka

Ljubaznost i profesionalnost zaposlenih će vam olašati svaki bankarski proces

BEZ TROŠKOVA ODRŽAVANJA KARTICE POLA GODINE

– Imajući u vidu da su kreditne kartice proizvod koji građani rado koriste, banka je omogućila svim klijentima, i novim i postojećim, da ih koriste bez troškova održavanja tokom pola godine bilo da se opredele za Masteratu, kreditnu karticu koja im daje mogućnost da plaćaju na jednake rate bez kamate, a kod partnera banke i bez ikakve provizije ili VISA Gold, ističu u ovoj banci.

VISA Gold je prestižna kartica koja svojim korisnicima obezbeđuje brojne popuste, mogućnost plaćanja na odloženo čak i bez kamate, kao i zdravstveno putno osiguranje za korisnika i njegovu porodicu, što je odličan način da klijenti koji često putuju uštede vreme i novac koji bi potrošili na kupovinu polisa.

PREPORUČUJTE, ISPLATI SE

Najzad, ukoliko po preporuci nekog od svojih zadovoljnih neko od njima bliskih osoba otvori račun u Sosijete ženeral banci, lepa iznenađenja će sačekati i starog i novog, preporučenog klijenta. 

Ekspozitura Sosijete Ženeral banke u Zrenjaninu nalazi se u Ulici kralja Aleksandra I Karađorđevića br. 2,  a sve informacije možete da dobijete i telefonom na: 023/ 581 700

Više informacija online potražite ovde.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh