I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

„MGS Solar System’s Zrenjanin“ – Elektro oprema i solarni sistemi na jednom mestu

MGS Solar System’s Zrenjanin otvara vrata svoje radnje na novoj adresi 1. septembra u ulici Hunjadi Janoša 73.

Pored solarnih sistema i panela, ovde možete kupiti sve što vam je potrebno od elektro opreme! Možete pronaći sve za kuću, ali i svu potrebnu opremu za majstore na jednoj adresi (različite prekidače, LED sijalice, LED panele, osigurače, produžne kablove i slično).

MGS Solarni sistemi

Solarna energija i solarni paneli

Solarna energija je energija budućnosti! Najjednostavniji način da se ona iskoristi je sakupljanje toplotne energije, u vidu tople vode ili toplog vazduha. Pri ovom procesu se koriste solarni kolektori. Napredniji način je proizvodnja električna energije, za šta se koriste solarni paneli. U današnje vreme, solarna energija se koristi i za dobijanje električne energije. Iako su inicijalni troškovi instaliranja visoki, solarni paneli obezbeđuju besplatnu energiju koja će tokom godina korišćenja isplatiti početne troškove.

mgs solar system's paneli

Na primer, osnovni sistem za manju vikendicu košta od 450 evra, u zavisnosti od tipa opreme i proizvođača. Ovakav sistem bi snabdevao nekoliko LED sijalica, LED TV i punjač za telefon.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Benefiti koje donosi korišćenje solarne energije su: umanjenje računa za električnu energiju i do 80% (čime praktično otplaćujete uložen novac), to što je sunce najveći izvor energije na zemlji, solarni paneli ne zagađuju životnu sredinu, visoka efikasnost i kada je oblačno, dobija se besplatna i obnovljiva energija.

mgs solar system's

O kvalitetu opreme i usluga govori to što je MGS Solar System’s Zrenjanin ostvarila saradnje sa brojnim firmama, kako iz oblasti solarnih sistema, tako i sa drugim firmama koje snabdevaju svojom opremom.

Imamo veoma uspešnu saradnju sa mnogim firmama, kao što su Impel DOO i Patrol 023. Istakao bih i izvanrednu saradnju sa srodnim firmama Abi Solar Balkan DOO, Amper Solar Group i Andreja Temerin, objašnjava Sava Gažić – direktor MGS Solar System’s.

Instaliraj solarni sistem i zaradi pomoću MGS Solar System’s

Prozjumeri (prosumers) su nova vrsta energetskog subjekta, koji istovremeno troši i proizvodi električnu energiju, a njen višak prodaje ili skladišti, što donosi zaradu.

Veliki broj potrošača počeo da ja razmišlja o prozjumeru kao biznis modelu, sa ciljem smanjenja troškova za utrošenu električnu energiju ali i ostvarivanjem određenog profita.

Restart Energy u saradnji sa MGS Solarni Sistemi omogućava ovaj biznis model svim zainteresovanim potrošačima, po sistemu „ključ u ruke“

solarni paneli

Više informacija možete pronaći na njihovom sajtu. Pored toga, za sva vaša pitanja dostupan je tim saradnika spreman da odgovori na sva vaša pitanja.

Pozovite broj telefona 0612925555 ili ih posetite na adresi Hunjadi Janoša 73.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh