I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • agencija dane
Marketing Zrenjanin

ZIMSKA AKCIJA: Mezoterapija tokom decembra po neverovatnoj ceni

ZrBizNet

Pored izuzetno delotvorne mezoterapije lica, kozmetički salon „Aldebaran“ u ponudi ima i mezoterapiju tela. Reč je o jednoj od najefikasnijih metoda za razbijanje masnih naslaga i protiv celulita.

Do kraja decembra, mezoterapija tela biće na prazničnom popustu. Cena mezoterapije stomaka snižena je sa 1.500 na 1.000 dinara, a cena mezoterapije nogu sa 2.500 na 2.100 dinara.

Mezoterapijom tela gubi se na obimu, koža postaje lepa i glatka, a serumi koji se koriste, izazivaju izbacivanje vode koja se zadržava u tkivu i vezuje celulit.

Dovoljna je jedna serija od 6 tretmana koji se izvode svakog petog dana.

Tretiraju se problematične regije – butine, sedalni deo, stomak, ruke, leđa.

Tokom tretmana koriste se tri vrste seruma, jedan za detoksikaciju, drugi protiv celulita i za topljenje masnih naslaga, i treći za zatvaranje postupka koji hladi i umiruje kožu.

Jedan tretman nogu traje 40 minuta, stomaka 14, a ruku 10 minuta.

– Nema nikakvih posebnih stavki kojih se osoba koja je pod tretmanom mora pridržavati. Jedino što treba da se ispoštuje jeste uzimanje puno vode. Nakon jedne urađene serije, dovoljno je da se u narednih šest meseci stanje održava jednim tretmanom mesečno, kažu u Aldebaranu.

Tretman se može zakazati pozivanjem jednog od dva broja 023/531.481 ili 063/811.65.41 ili lično u TC Brigadira Ristića kod nadvožnjaka

Radno vreme je od 10-20h radnim danima, subotom od 10-15h

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh