I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Rezultati su dokaz – deca koja uče Mentalnu aritmetiku postižu izuzetne rezultate u školi

Nedavno je u Zrenjaninu održano opšinsko takmičenje iz matematike za učenike osnovnih škola. Centar za edukaciju „Big Ben“ u Zrenjaninu imao je naročit razlog da se ponosi konačnim listama dece koja su postigla najbolje rezultate, jer većina njih pohađa kurs Mentalne aritmetike Suan Pan, licenciranog programa tog Centra.

– Ovo je samo potvrda onoga o čemu pričamo kad god u javnosti pominjemo dobar uticaj Mentalne aritmetike na decu. Kada smo pogledali konačne liste i imena i prezimena učenika, sve nam je bilo jasno. Nijednog momenta nismo sumnjali da će se sve ono što učimo na časovima Mentalne aritmetike, jednog dana odraziti i na znanje te iste dece u okviru formalnog obrazovanja. Mentalna aritmetika je zapravo takva veština čije se usvajanje odražava na se segmente razvoja dece, i to je nešto što im ostaje zauvek, kaže Ljubica Kovačević iz Centra za edukaciju „Big Ben“.

Zapaženi rezultati đaka koji pored formalnog obrazovanja pohađaju i časove Mentalne aritmetike SuanPan, na pomenutom opštinskom takmičenju iz matematike:

III razred:
Lužaić Vukašin, I mesto
Stanisavljev Damjan, I mesto
Vranješ Hana, II mesto
Reljin Jana, III mesto

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

IV razred:
Štrbac Srdjan, II mesto
Manigodić Mihajlo, III mesto

V razred:
Đaković Lana, I mesto
Ungur Iris, II mesto

– Još jednom veliko bravo za naše đake, o njima će se tek čuti. Čestitamo i svim ostalim učesnicima, njihovim učiteljicama i nastavnicima, kaže Kovačević.

ŠTA JE MENTALNA ARITMETIKA?

Mentalna aritmetika je vid izvodjenja osnovnih računskih operacija (sabiranje, oduzimanje, množenje i deljenje), koji ne uključuje nikakve fizičke i spoljašnje instrumente ili uređaje, poput digitrona, papira i olovke ili računara. Izvodjenje matematičkih operacija se odvija isključivo korišćenjem misaonog procesa, uz tu specifičnost da ne postoji mogućnost greške u računanju.

EFEKTI MENTALNE ARITMETIKE SUAN PAN

Program SuanPan mentalne aritmetike je moguće sprovesti samo u detinjstvu, kod dece uzrasta od 5 do 14 godina, zbog potencijala koje samo deca poseduju i koji se vremenom gube. Nakon obuke mentalne aritmetike, deca prirodno primenjuju i unapredjuju usvojene veštine i način razmišljanja. Jednom savladana tehnika i stečene sposobnosti ostaju aktivne zauvek.

Centar za edukaciju Big Ben, Zrenjanin

Programi u ponudi:
? Mentalna aritmetika SuanPan
? Kursevi engleskog i nemačkog
? FFD – Brzo čitanje sa razumevanjem

Priuštite svojoj deci iskustvo za ceo život – obezbedite im znanje, savremene veštine i pomozite im da stasaju u samopouzdane i umne ljude

? IV juli br. 22; Stražilovska br. 54
☎ ‎069-155-61-62 ☎064-‎155-61-61

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh