I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

˝Malac Genijalac˝ održao besplatnu radionicu mentalne aritmetike

Škola mentalne aritmetike koja je za vrlo kratko vreme postala veoma popularna što kod dece, što kod roditelja, ˝Malac Genijalac˝ u okviru Shopping Day-a u Aviv Parku Zrenjanin održala je besplatnu radionicu i edukaciju za najmlađe Zrenjanince i buduće Malce Genijalce.

Tom prilikom, velik broj dece je imao priliku da prođe edukaciju i jedan čas mentalne aritmetike, a ko je od prisutnih želeo i bio raspoložen, mogao je da ostane i uživa u druženju i kreativnoj radionici.

-Malac Genijalac se danas u okviru ¨Shoping Day-a˝nalazi u Aviv Parku i nama je izuzetno drago što smo sa ljudima iz Aviv Parka ostvarili dobru saradnju i učestvujemo na ovakvim dešavanjima. Danas su ovde naša deca iz škole, a pored njih, radionica je bila otvorena za svako dete koje je želelo da nam se priključi, poručila je Biljana Manić Stojanov, vlasnik franšize Malac Genijalac za Srednjebanatski okrug.

Poziv roditeljima da upišu decu u školu mentalne aritmetike

Prilikom promocije, ekipa Malca Genijalca je pozvala sve roditelje da upišu svoju decu i predstavila im benefit koji mentalna aritmetika sa sobom donosi.

-Pozivamo i savetujemo sve roditelje koji su u mogućnosti, da svoje dete upišu u školu metnalne aritmetike. Pored druženja i zabave, naše radionice su veoma korisne i deca iz naših učionica uvek izlaze srećna i puna novih znanja i veština, dodala je.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh