I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Škola ˝Malac genijalac˝ započinje novi upisni rok

Sa novim idejama i poslovnim planovima, Centar za edukaciju “Malac Genijalac“ počinje novi upisni rok za septembar tekuće godine.

Upisni rok zvanično kreće 01.maja, ali je prijavljivanje uveliko u toku, pa je počelo i formiranje novih grupa.

-Prva stvar koja sledi u predstojećem periodu su prezentacije, predstavljanje škole “Malac Genijalac“ i rada u Školi, izveštaj o postignutim rezultatima, kao i predstavljanje konkretnih rezultata polaznika.
Za sve roditelje i one koji se do sada nisu upoznali sa školom “Malac Genijalac“, evo nove prilike i novog ciklusa predstavljanja utoku upisnog roka, poručili su iz pomenutog edukativnog centra.

Pored redovnog upisnog roka, za septembar se u Centru za edukaciju “Malac Genijalac“ sprema niz novina i novih sadržaja.

Kao prva i osnovna delatnost “Malca Genijalca“, mentalna aritmetika će to i ostati. U Centru za edukaciju “Malac Genijalac“ odlučni su da dodatno popularizuju abakus, kao najbolju mentalnu spravu i da mentalnu aritmetiku učine dostupnu što većem broju dece. Uz najsavremenije programe i metode učenja mentalne aritmetike, koje se u okviru ove franšize svakodnevno usavršavaju, sasvim sigurno, “Malac Genijalac“ postaje potpuno prepoznatljiv brend sa jasnim i transparentnim programom i ciljevima.

Mentalna aritmetika i još dodatnog, novog sadržaja

Na poslovnom planu, franžiza ˝Malac Genijalac˝ najavila je dodatno unapređenje i pripremanje novih sadržaja pored mentalne aritmetike, a koji su u skladu i nadovezuju se na samu mentalnu aritmetiku.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Abakus

-Kao jedna od prvih stvari koja se nadovezuje namentalnu aritmetiku i, nekako, prirodno uz nju ide jeste saradnja sa edukativnim centrom “Finesa“ i uključivanje njihovih seminara uz program mentalne aritmetike. Tim povodom, Edukativni centar “Finesa“, Branislav i Lidija Maričić bili su gosti “Malca Genijalca“ u Zrenjaninu. To je bila prilika da se upoznamo sa radom “Finese“ i programima koji se u okviru “Finese“ dešavaju, a koji bi se mogli dodati programu “Malca Genijalca“, dodali su.

Ideja Škole “Malac Genijalac“ je da se u ranoj fazi otkrivaju talenti i budući stručnjaci, upravljači i menadžeri, a takođe, kreće sa uvođenjem programiranja za decu.

“Ulaganje u obrazovanje i našu decu je ulaganje u našu budućnost“

Škola “Malac Genijalac“ želi da ponudi nove, dugoročne sadržaje svojim polaznicima, ali i svoj drugoj deci i to, sve do srednje škole i do samog trenutna odabira profesija.
U tom smislu, “Malac Genijalac“ postaje prava škola intelektualnih veština , koja je prepoznala značaj obrazovanja i edukacije . Inkubator za genijalce koji menjaju svet.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh