I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

MEDIDENT Team: Podmlađivanje lica botoksom do kraja juna na popustu od 30%

Estetske korekcije botoksom spadaju u trenutno najpopularnije tretmane protiv starenja. Popularni “antiejdžing” ili ispravljanje bora i korekcije botoksom rade se intenzivno i u privatnim ordinacijama u Zrenjaninu. Pored vrhunskih lekara i praćenja trendova, ordinacije u našem gradu nude usluge “antiejdžinga” po daleko pristupačnijim cenama u odnosu na cene istih usluga u Beogradu ili u Novom Sadu. 

Na već pristupačne cene iz zrenjaninske ordinacije „MEDIDENT TEAM“ stiže dobra vest – veliki popust za korekcije lica botoksom.

JUNSKI POPUST I BESPLATNI PREGLEDI

– Veliko interesovanje naših sugrađanki za korekcije lica motivisalo nas je da odobrimo popust od 30% koji će trajati tokom celog juna. U istom periodu svi pregledi koji se odnose na korekcije lica, biće besplatni, kažu u ordinaciji „Medident team“ u kojoj se pružaju usluge iz oblasti stomatologije, hirurgije lica i vilica, estetske i antiejdžing medicine.

Estetske korekcije u ovoj ordinaciji obavlja maksilofacijalni hirurg, dr Dejan Bakić i dr Marija Tuškan.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prema rečima dr Bakića, botoks se najčešće traži i koristi za uklanjanje dinamičkih bora kao i smanjenje znojenja u predelu pazuha, prepona i dlanova. Ubrizgan u mišiće, botoks sprečava njihovu kontrakciju (grčenje) i tako značajno ublažava vidljivost bora, a ubrizgan u koži deluje na smanjenje znojenja.

– Ukoliko govorimo o primeni botoksa u svrhu antiejdžinga odnosno zaustavljanja starenja, dejstvo botoksa ćemo najjednostavnije objasniti kroz praktičan primer. Zamislimo našu kožu kao list papira. Ako ga savijemo nekoliko puta, svakim vraćanjem u prvobitni oblik neće se primetiti razlika. Ako to uradimo stotinu puta doći će do oštećenja strukture i nastanka pukotina odnosno bora na koži. To isto rade mišići na našoj koži. Prvih dvadesetak godina se neće videti njihov uticaj na kožu. Nakon toga, a još uz smanjenje drugih supstanci poput hijaluronske kiseline, počinju da se vide prvi znaci oštećenja, pojašnjava dr Dejan Bakić.

dr Dejan Bakić, maksilofacijalni hirurg

Tu na scenu stupa botoks koji blokira rad mišića ispod kože i na taj način se koža postepeno ispravlja. Zato preparat nije namenjen samo starijim osobama sa izraženim borama, već i onima kod kojih su na početku stvaranja.

U zavisnosti od toga koliko imate sreće, prve bore će se javiti između 25 i 30 godine. Ukoliko u tom periodu već započnete sa malim dozama, tzv „baby botoksom“, predupredićete stvaranje i širenje bora. Preparat je potpuno siguran i namenjen osobama iznad 25 godina osim u slučaju trudnoće, dojenja, određenih neuroloških oboljenja kao i infekcije kože na mestu samog aplikovanja, pojašnjava naš sagovornik.

Sam tretman je gotovo bezbolan. Počinje dezinfekcijom kože i nanošenjem anestetika u vidu kreme. Nakon toga se botoks ubrizgava izuzetno tankim iglicama.

– Rezultat nastupa nakon nekoliko dana, a posle 7 do 10 dana kontrolišemo njegov efekat i eventualno vršimo korekciju dodavanjem minimalne doze. Mogućnosti tretmana su velike, a rezultati sjajni, kaže na kraju dr Dejan Bakić.

U ordinaciji „Medident Team“ botoks se, osim u svrhu antiejdžinga – estetskih korekcija bora na čelu, između obrva, oko očiju, usana i vrata, koristi i protiv prekomernog znojenja. Osobe koje imaju problem sa hiperhidrozom odnosno prekomernim znojenjem kažu da je botoks najuspešnije rešenje koje daje izuzetne rezultate.

Deo tima Medident Team ordinacije

KAKO ZAKAZATI BESPLATAN PREGLED I OSTVARITI POPUST?

Besplatan pregled i popust u junu od 30% mogu se ostvariti posetom „Medident team“ stomatološkoj ordinaciji koja se nalazi u Ulici Save Tekelije 44 u Zrenjaninu. Pre dolaska neophodno je zakazati termin, pozivanjem broja

065/209-7567

Ordinacija poseduje sopstveni parking a ulaz je iz dvorišne strane. U ovom objektu nalaze se tri savremeno opremljene i funkcionalne ambulante.

Dodatne informacije o svim uslugama kao i članovima Medident teama potražite OVDE

Radno vreme ordinacije:

ponedeljak – petak

dvokratno: 9 do 13 i od 16 do 20h

U dogovoru sa lekarima moguće je zakazati pregled ili intervenciju i vikendom

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh