I love Zrenjanin portal

 • Zr oglasi
 • 3D gradjevinska kuca
 • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

„MEDIDENT TEAM“: Na jednom mestu stomatološke usluge, hirurgija lica i vilica, antiejdžing tretmani

U ordinaciji „MEDIDENT TEAM“ u naselju Lesnina skoro punih godinu dana uspešno se pružaju usluge iz oblasti stomatologije, hirurgije lica i vilica, estetske i antiejdžing medicine. I pored činjenice da je u Zrenjaninu razvijeno pružanje medicinskih usluga kroz privatni sektor, ordinacija „Medident team“ otvorila je pacijentima sasvim nove mogućnosti. Dr Dejan Bakić, maksilofacijalni hirurg koji okuplja tim lekara iz oblasti stomatologije, plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, kaže da je ova ordinacija ispunila svrhu jer je otvorila vrata onim pacijentima koji su bili prinuđeni da za rešavanje specifičnih zdravstvenih problema i potreba, odlaze u Beograd ili u Novi Sad.

– Ovo je mesto na kome saniramo sve vrste težih slučajeva i komplikacija koje nastaju u oralnoj hirurgiji, povrede nakon vađenja zuba, otvoren sinus, ciste vilica, razna bolna stanja. Dakle, sve ono što spada u domen maksilofacijalne hirurgije. Ranije su pacijenti upućivani na druge zdravstvene ustanove van Zrenjanina, a sada je moguće da se to uradi i u našoj ordinaciji. Osim toga, za kratko vreme smo se izdvojili po broju pacijenata zainteresovanih za ugradnju zubnih implantata, kaže dr Bakić, jedini maksilofacijalni hirurg u Zrenjaninu koji je pored rada u državnoj praksi angažovan i u Medidentu kroz dopunsko radno vreme.

 

SVE STOMATOLOŠKE USLUGE NA JEDNOM MESTU, PODMLAĐIVANJE LICA I VRATA

U „Medident team“ ordinaciji pružaju se sve stomatološke usluge za decu i odrasle. Pacijentima su na raspolaganju:

 • preventivna stomatologija
 • paradontologija
 • ortopedija vilice (mobilne i fiksne proteze)
 • protetika (metalne i bezmetalne krunice, mostovi, viniri…)
 • oralna hirurgija (ugradnja implantata, operacija umnjaka i cista na zubu)
 • izbeljivanje zuba

USKORO – ordinacija će uskoro dobiti najsavremeniji hirurški aparat koji će dodatno poboljšati kvalitet pružanja usluga iz oblasti oralne hirurgije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kada je u pitanju hirurgija lica, vilica i vrata, lekari ordinacije Medident izvode širok spektar operacija u lokalnoj ili opštoj anesteziji. Izdvajaju se operacije očnih kapaka, klempavih ušiju, nosa, usana, te zatezanje kože lica i vrata. Tu su još i biopsije limfnih čvorova, operacije tumora kože i sluzokože, ciste vrata.

Antiejdž (anti-age) tretmani privlače veliku pažnju zbog izuzetnih cena, prilagođenih standardu u Zrenjaninu a najtraženije su korekcije botoksom, hijaluronskim filerima, mezonitima, PRP – tretman krvnom plazmom i niz drugih efikasnih zahvata za podmlađivanje lica i zaustavljanje starenja.

 

MEDIDENT OKUPLJA TIM ISKUSNIH LEKARA

Tim ordinacije Medident je u fazi širenja. Oni koji su od početka tu, iz meseca u mesec uvećavaju svoju listu stalnih pacijenata i klijenata. Reč je o iskusnim lekarima i specijalistima čiji je rad poznat i široj javnosti. Vaše poverenje možete ukazati iskusnom timu:

dr Danica Simonović, opšti stomatolog

dr Dejan Bakić, maksilofacijalni hirurg

dr Filip Molkuc, opšti stomatolog

dr Vladimir Dramlić, stomatolog-protetičar

dr Marija Tuškan, specijalista estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije

 

CENE IZUZETNO PRISTUPAČNE, ZNAČAJNO POVOLJNIJE U ODNOSU NA BEOGRAD I NOVI SAD

Pacijenti i klijenti koji su ranije odlazili van grada radi složenijih stomatoloških i estetskih korekcija, sada mogu tu vrstu usluga da dobiju po daleko nižim cenama od onih koje su aktuelne u Beogradu i Novom Sadu. Tako se protetske usluge, odnosno krune, kreću od 10.000 dinara pa naviše, zubni implantati od 450 evra, a botoks za podmlađivanje lica od 50 evra po regiji.

KAKO DOĆI DO MEDIDENT ORDINACIJE?

„Medident team“ stomatološka ordinacija nalazi se u Ulici Save Tekelije 44 u Zrenjaninu. Poseduje sopstveni parking a ulaz je iz dvorišne strane. U ovom objektu nalaze se tri savremeno opremljene i funkcionalne ambulante.

Radno vreme ordinacije:

ponedeljak – petak

dvokratno: 9 do 13 i od 16 do 20h

U dogovoru sa lekarima moguće je zakazati pregled ili intervenciju i vikendom

Kontakt:

065/209-7567

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
 • Divider

 • Divider
Na vrh