I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Maturske frizure-po preporuci Danijele IN

Top 5 frizura za ovogodišnje maturantkinje srednjih škola potražili smo u salonu Danijela IN u zrenjaninskom naselju Lesnina. Svake godine u ovo vreme izuzetno su tražene kozmetičarsko frizerske usluge zbog velikog broja proslava, venčanja ali i maturskih balova.Zato nas i nije mnogo iznenadio prizor salona prepunog klijentima koji su tog subotnjeg dana strpljivo čekali svoj red -neki za frizuru, šminku, manikir, solarijum a neki su imali zakazane termine za depilaciju i pedikir. Mi smo takođe imali zakazani termin, ali drugačiji od ostalih.

Novinari uvek tragaju za odgovorima pa smo to radili i ovaj put u  intervjuu s vlasnicom salona Danijelom Ivkov. Ona nam je otkrila koje su frizure ovog proleća interesantne za maturantkinje i preporučila kolorite koji bi u ovom periodu trebali da se koriste na kosi.

-Ove sezone dominira izrazito kratka ili izrazito duga kosa, a u modu su se ponovo vratili prirodni tonovi poput kestenjaste, boje karamela ili zlatno plave. Jedan broj maturantkinja uvek ima unapred osmišljenu frizuru dok drugi broj njih traži našu preporuku. Tako će biti i ove godine jer već u ovom periodu imamo dosta probnih zahteva maturantkinja koje žele da isprobaju frizuru pre maturske noći. Ako bih trebala da izdvojim 5 frizura koje maturantkinje ove godine moraju imati onda je to jedan pravilan “bob” koji idealno pristaje kraćim i srednjim dužinama kose, zatim asimetrične frizure koje su naročito interesantne za devojke koje nose kratku kosu, a onima koje vole duge i bujne vlasi, preporučujem ili bogate lokne u kombinaciji s rajf pletenicama ili moderne visoke punđe. Kao poslednji predlog ostavljam apsolutni hit kako u svetu tako i poslednjih meseci kod nas – cirkone za kosu, kaže Danijela.

U daljem razgovoru saznajemo da se cirkoni nanose veoma lako uz pomoć prese za kosu. Traju 1-2 nedelje i za to vreme se kosa može redovno održavati i prati a za trajno skidanje se koristi alkohol što je potpuno bezbedna metoda koja ne oštećuje dlaku. Naročito interesantno u ovom postupku jeste mogućnost izbora raznih vrsta cirkona.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

–  Cirkoni mogu biti naročito interesantni i maturantkinjama ali i budućim mladama koje često traže diskretan i elegantan detalj u kosi – kaže Danijela i napominje da je preduslov za pun efekat bilo koje frizure zdrava i negovana kosa. – Za maturantkinje kojima se matursko veče ubrzano bliži,naročito one sa dugom kosom koje nisu do sada odradile dubinsku prolećnu revitalizaciju, preporučujemo izuzetno popularan tretman Remedy koji su Zrenjaninke jako dobro prihvatile.

REMEDY je profesionalni tretman koji se sprovodi u tri faze : pranje kose šamponom REMEDY, stavljanje  hranljive REMEDY maske i „finiširanje“ REMEDY emulzijom. Već posle prvog tretmana kosa je vidno mekša i sjajnija u šta se i ženski deo ekipe IloveZrenjanin uverio prilikom prethodne posete salonu Danijela IN.

 

 

 

 

 

 

U toku našeg razgovora, vredne radnice ovog salona pripremile su dve frizure – različite kombinacije lokni s rajf pletenicom koje će sigurno biti hit ne samo na proslavama već i tokom predstojećeg leta.

Osim dobre frizure neizostavna je i dobra šminka koja se takoše može dobiti u ovom salonu. Posebnog pravila u šminkanju ove sezone nema ali treba naglasiti da ona ne sme biti previše napadna bez obzira na vrstu događaja. Interesantne mogu biti svetlucave senke koje znaju da osveže izgled lica, ali i sjajevi za usne koji daju izgled punoće.

Za kraj beležimo informaciju da je zbog velike gužve zakazivanje obavezno, kao i da se u ovom periodu usluge u salonu Danijela IN vrše po popularnim cenama.

Poziv imate, ostaje da proverite i ponovite svoj izgled atraktivnom frizurom ili nekom od kozmetičkih usluga!

Ulica Save Tekelije 42, lokal 4. Radno vreme : radnim danima od 9-20h i subotom od 8- 19h.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh