I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

U ovom servisu ćete pronaći sve što vam je potrebno za mobilni telefon

Nedavno otvoren servis za popravku pametnih uređaja, SK mobile za vrlo kratko vreme stekao je poverenje mnogih Zrenjaninaca, a pored toga u sklopu servisa nalazi se i prodavnica dodatne opreme za mobilne telefone.

Svakog dana, SK mobile servisira različite telefone i Zrenjanincima rešava mnoge probleme, a kako navode najčešće popravke mobilnih telefona su zamene razbijenih ekrana i pokvarenih baterija. Iz tog razloga, ekipa iz pomenutog servisa skrenula je pažnju na korišćenje kvalitetnih kablova i zaštitne opreme.

 

Ono što se najčešće menja na telefonima jesu stakla i displeji, zbog čestog padanja uređaja i baterija, zbog neadekvatnog punjenja i korišćenja loših kablova za punjenje telefona. Zbog toga uvek skrećemo pažnju svim korisnicima pametnih telefona da zaštite svoje uređaje kako ne bi došlo do upravo navedenih kvarova, poručili su iz SK mobile.

Kvalitetna zaštitna stakla ˝bez rupa od vazduha˝ i odlepljivanja

U svom širokom asortimanu maski, zaštitnih stakala, slušalica, kablova i ostalih ˝gedžeta˝, ekipa iz pomenutog servisa istakla je zaštitna stakla koja pružaju nekoliko puta kvalitetniju zaštitu ekrana.

Ono što je čest problem, pogotovo kod novijih Samsung modela (s8, s9, s10 itd) jeste što obično zaštitno staklo ne može da se zalepi na ekran zbog njegovog oblika. Iz tog razlogana, odlučili smo da u naš asortiman uvrstimo zaštitna stakla visokog kvaliteta, koja 100% prianjaju na ekran, bez odlepljivanja i rupa od vazduha, dodali su.

Servis ˝SK Mobile˝  nalazi se u Gimnazijskoj 6, a kontakt telefoni za sve informacije su:

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

0606028002 i 0605527225

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh