I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Masira zlatne olimpijce a od nedavno i sve Zrenjanince
Zrenjaninac, Marko Ćurčić po struci je fizioterapeut, pored ostalih referenci koje je stekao u poslu, u lokalnoj ali i sportskoj javnosti poznat je kao fizioterapeut Davora Štefaneka, zlatnog olimpijca iz Rija.

Davor Štefanek i njegov terapeut Marko Ćurčić

Davor Štefanek i njegov terapeut Marko Ćurčić

U razgovoru sa ovim iskusnim stručnjakom pokušali smo da saznamo koliko je važno da svoje telo održavamo masažama i kako vam fizioterapeut može pomoći da se oporavite od sportskih povreda, bolova, grčeva i drugih problema.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Tajlandska masaža - Marko Ćurčič

Tajlandska masaža – Marko Ćurčič

– Jedanaest godina sam radio u banji Rusanda kao terapeut, godinu dana aktivno na kruzerima. Još uvek sam vezan za kruzing industriju kao trening supervizor, tačnije radim obuke za spa osoblje na prekookeanskim brodovima.

Od juna 2015. godine sam terapeut rvačke reprezentacije Srbije, na šta sam veoma ponosan, naročito na rezultate koje smo zajedno postigli.

Od kad sam sa njima, imamo bronzu sa svetskog prvenstva iz Las Vegasa 2015.god , 3 srebrne medalje evropsko prventstvo Riga 2016.god, i zlatna medalja sa olimpijade u Rio da Janerio.

Od poznatih klijenata koji koriste naše usluge svakako je trenutno najktuelniji Davor Štefanek sa svojim olimpijskim zlatom, ali u svom portfoliju imamo još 3 olimpijca, kao i poznate ličnosti iz sveta biznisa i politike.

OSIM OLIMPIJACA – MASIRA I ZRENJANINCE

Profesionalne masaze zrenjanin

Ćurčić se od nedavno upustio i u preduzetničke vode, te je svoje znanje preneo na nekoliko najbližih saradnika sa kojima danas uspešno, u hotelu Vojvodina vodi svoj velnes centar Physio Spa.

REŠAVANJE BOLNIH STANJA

– Drago mi je što svoje znanje i iskustvo u rešavanju bolnih problema možemo da ponudimo Zrenjanincima, ili da ih opustimo našim relaks masažama uz korišćenje saune. Najtraženija nam je svakako usluga rešavanja bolnih stanja, pošto smo svi u Physio Spa kvalifikovani fizioterapeuti.

sauna zrenjanin

Nakon masaže tu je i sauna za kompletan ugođaj

DOLAZE SVI

Klijentela nam je zaista raznovrsna, nema pravila. Dolaze ljudi svih uzrasta, od dece koja imaju krivu kičmu, mladih koji imaju problema sa nagomilanim stresom, do starijih osoba sa bolovima u mišićima i zglobovima. Baš zbog toga smo i cene naših usluga sveli na nivo pristupačnosti za sve ciljne grupe.

Šta možete očekivati pri prvom odlasku na masažu?

Najpre će vas dočekati stručno i ljubazno osoblje koje će se individualno posvetiti Vama. Pri prvom dolasku, obično se popunjava upitnik koji obuhvata generalije i osnovne podatke o Vašem medicinskom stanju. Prosečno trajanje masaže celog tela je oko 60min, dok pacijalne masaže traju od pola sata do sat vremena.

Physio spa je na svom sajtu detaljno opisao sve o masaži.

Takođe pročitajte više o značaju masaže za ljudski organizam.

„Physio spa“ poseduje najkompletniju ponudu masaže objedinjenu saunom i fizikalnom terapijom uz isključivo kvalifikovani fizioterapeuti.

CENE I PAKETI MASAŽA

Physio spa masaza zrenjanin

Cene masaža se kreću se od 1000 do 3000 dinara, zavisno od trajanja i vrste masaže. „Physio Spa“ poseduje najkompletniju ponudu masaže u Zrenjaninu, objedinjenu saunom i fizikalnom terapijom koju rade isključivo kvalifikovani fizioterapeuti. 

Pogledajte cene i ponudu svih masaža.

Anticelulit masaza

Anticelulit masaza

Mi bismo predložili dva zanimljiva paketa :

Detoks paket – eliminišite toksine iz organizma uz specijalno osmišljen program: Body Scrub (Piling Tela) 30 minuta; Sauna 45 minuta; Aroma-terapijska masaža celog tela 45 minuta + gratis Refleksologija stopala 15 minuta.

Dodiri Azije – Prepustite se čarima Dalekog Istoka uz ovaj opuštajući ritual – Indijska masaža glave; Bali masaža toplim kamenjem; Thai refleksologija stopala i Shiatsu.

Physio Spa se nalazi u hotelu Vojvodina u Zrenjaninu,  a kontakt telefon za više informacija i zakazivanje masaža je 063466414.

Zakazivanje masaža i termina možete uraditi i online putem zvaničnog sajta putem ovog linka http://physiospa.rs/zakazite-svoj-termin/

Phisyo spa se nalazi u hotelu Vojvodina u Zrenjaninu, a kontakt telefon za više informacija i zakazivanje masaža je 063466414.

Zakazivanje masaža i termina možete uraditi i online putem zvaničnog sajta www.physiospa.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh