I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Pogledajte kako mala Lenka računa 200 brojeva u nizu nakon pola godine u „Malcu genijalcu“ (VIDEO)

Škola mentalne aritmetike „Malac Genijalac“ svečano je obeležila šest meseci od početka rada u Zrenjaninu.

Ova škola otvorena je 15. decembra prošle godine, a o interesovanju za upis dovoljno govori podatak da su već nakon dve nedelje useljene nove prostorije.  Nedugo zatim ostvareni su i kontakti sa nekoliko institucija između ostalih i sa Tehničkim fakultetom „Mihajlo Pupin“, a škola je postala i član ICT klastera.

–  Saradnja sa stručnjacima iz IT sektora je važna jer prvo postoji uska veza između mentalne aritmetike i programiranja, a deca koja završe program škole „Malac Genijalac“ potpuno su spremna da zakorače u taj sektor – poručuju iz ove škole ujedno napominjući da će i programiranje uskoro biti deo nastavnog plana.

Najvažnije posle 6 meseci rada su zadovoljna deca i zadovoljni roditelji

Individiualni rad i posvećenost kao i praćenje napretka  imalo je i ima za cilj da svako dete iskaže svoj maksimum. Ne mogu svi da računaju istom brzinom niti je to jedini cilj. Svako dete ima priliku da iskaže svoju individualnost ali u svakom slučaju, danas, 6 meseci posle početka rada to su potpuno drugačija deca – u najpozitivnijem smislu  – kaže Smiljka Nenadić jedna od vlasnica franšize.

– Osim brzog računanja, deca imaju povećanu koncentraciju i pažnju i to ne samo na časovima već i u svim drugim sferama života.

Mala sedmogodišnja Lenka koja je od prvog dana u ovoj školi ovom prilikom prezentovala je u praksi ono što je naučila u školi „Malac Genijalac“, sabirajući i oduzimajući najpre 50, a potom i 100 i 200 brojeva u nizu, brzinom od 2 broja u sekundi.

Sve informacija o ovoj školi i upisu mogu se dobiti na stranici: malacgenijalac.zr

USKORO UPIS NOVIH MALACA GENIJALACA

Više o novom upisnom roku, pročitajte ovde.

Sve dodatne informacije možete dobiti putem zvanične Fejsbuk stranice.

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
  • Park sala Zrenjanin
Na vrh