I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Škola mentalne aritmetike odlična uvertira za IT poslove

Škola mentalne aritmetike ˝Malac Genijalac Zrenjanin˝ za vrlo kratko vreme pokazala se kao ozbiljna firma i izuzetno dobar edukativni koncept za razvijanje logike kod dece, što je izuzetan preduslov za dobro snalaženje na poslovima programiranja i drugim dobro plaćenim poslovima u IT sektoru.

Zbog brojnih razloga i prednosti, veliki broj roditelja u Zrenjaninu se odlučio da upiše svoje mališane u školu mentalne aritmetike „Malac genijalac“.

Školica Mentalna aritmetika najbolji trening za zdrav razvoj mozga i mentalnih kapaciteta dece od 4 do 12 godina.

Mentalna aritmetika, koja potiče sa dalekog Istoka i kao takva postoji vekovima predstavlja vrstu preteče savremenog IT sistema. Kako smo već upoznati, IT sektor je najzdraviji sektor u domaćoj industriji i privredi, koji na žalost ˝boluje˝ od manjka stručnog kadra, istakli su za naš portal predavači ove školice.

Kako su mentalna aritmetika i IT sektor, o kome se sve više priča, kao nazdravijoj domaćoj industriji, usko povezani, najbolji način da se kod deteta razviju sposobnosti i osobine koje će kasnije činiti kvalitetnog IT stručnjaka jeste upravo rad na poboljšanju mentalne aritmetike.

Učeći u školi Malac Genijalac i radeći po ˝MENAR˝ sistemu, kod dece se povećavaju pažnja, koncentracija, logika, analitika, memorija, fokus, intuicija, kreativnost, socijalna inteligencija i samopouzdanje, što nam pokazuje koliko je mentalna aritmetika zapravo važna kada je razvoj deteta u pitanju, poručili su iz škole Malac Genijalac.

Savremenim učenjem do boljih rezultata

Interaktivnim radom sa decom, u školi mentalne aritmetike Malac Genijalac deci se skreće pažnja na produktivno korišćenje računara.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U školi Malac Genijalac se radi interaktivno, koristeći računar i računarske programe putem kojih se deci zadaju zadaci, šalju domaći zadaci, rade vežbe fokusa, fotografskog pamćenja, intuicije i memorije, vraćamo se na početak priče i školu stavljamo na sam start u fabrikovanju IT kadrova, dodali su.

Po završetku kurseva u ovoj školici, deca potpuno ovladaju aritmetičkim, matematičkim i logičkim operacijama, nakon čega su pripremljena i predodređena da zakorače dalje u sektor IT obrazovanja i usavršavanja.

Ova edukacija nije dobra samo za IT segment, već za svaki segment u životu deteta.

Pogledajte više u video prilogu

ZBOG VELIKOG INTERESOVANJA VEĆ SU PREŠLI U VEĆU UČIONICU

Da je ovaj program izuzetno prepoznat u gradu Zrenjaninu svedoči i činjenica da se školica pod imenom „Malac genijalac“ posle svega nekoliko nedelja preseljen iz manjeg u veći prostor, tačnije u veću učionicu u kojoj može da primi sve upisane đake.

   Sve dodatne informacije na broj telefona 069/ 21 50 918, 

Adresa školice Jevrejska 3a, Zrenjanin

UPIS JE U TOKU

Info tel: 069/215 09 18

Više informacija o programu pogledajte i na zvaničnom sajtu www.malacgenijalac.com.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh