I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • Aviv Park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Škola mentalne aritmetike ˝Malac Genijalac˝ vrši upis novih članova

Nakon letnje pauze, škola mentalne aritmetike “Malac Genijalac“ Zrenjanin, nastavlja sa radom i to punom parom.
Osim novina koje će se od naredne sezone dešavati u “Malcu Genijalcu“, za početak najavljujemo okupljanje u “Kafematu“, počevši od subote 05.8.2017.god.


Kreativne radionice koje će “Malac Genijalac“ subotom od 11h raditi sa decom u “Kafematu“ osmišljene su tako, da deca imaju priliku da se upoznaju sa mentalnom aritmetikom i novim programom, koji je od ove sezone dodatno osavremenjen.

Predstavljamo najnovije iz oblasti mentalne aritmetike, program koji je napravljen u saradnji sa institutom za mentalnu aritmetiku iz Tokija. O novom programu i saradnji sa Japanom, koji je kolevka ove prestižne discipline, biće još puno reči, poručuju iz škole Malac Genijalac.

Malac Genijalac i Kafemat pozivaju roditelje da dovedu decu i upoznaju ih sa mentalnom aritmetikom

Za sada, “Malac Genijalac“ Zrenjanin i “Kafemat“ pozivaju Vas da dovedete decu subotom od 11h na njihove kreativne radionice, gde će se ujedno vršiti testiranje i upis dece.

U prijatnom ambijentu “Kafemata“, uz sjajan program mentalne aritmetike škole “Malac Genijalac“, dok roditelji imaju priliku da se opuste u okiru happy hour-a, gde ih čeka popust od 30% u vremenu 12-15h, deca će uz mentalnu aritmetiku i osveženje raditi niz kreativnih stvari sa učiteljicama škole “Malac Genijalac“, dodali su.

Osveženi i spremni za novu sezonu, iz škole “Malac Genijalac“ očekuju sjajno druženje u “Kafematu“ subotom, uz kreativne radionice, testiranje i upis nove generacije genijalaca.

Za više informacija o otvorenom času i školi Malac Genijalac pozovite 061 / 51 – 30 – 555 ili 069/ 21 – 50 – 918

 

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh