I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Magic Travel 023 proslavio prvi rođendan

Kada pomislite na putovanje – to Vas asocira na najlepše trenutke vašeg života… Magic Travel 023 je zato tu, da kada putujete sa njima, zaista doživite najlepše trenutke na letovanju, zimovanju ili bilo kom putovanju iz bogate ponude!

Iza turističke agencije Magic Travel 023 stoji mladi, ali veoma ambiciozni Srđan Latinović. Pre tačno godinu dana, ova agencija je otvorila svoja vrata Zrenjanincima, u prizemlju TC Renesansa, gde se i dalje nalazi.

– Uspeli smo da do sada svi naši klijenti budu zadovoljni, tako da se nadamo da ćete nas posetiti, a mi ćemo se pobrinuti da imate još puno prelepih trenutaka za sećanje. Prva godina opstanka je ključna, sada je sve lakše – našalio se Srđan Latinović.

Sve godišnjice, pa tako i one rođendanske, uvek su idealne za refleksiju nad učinjenim. Podvlačenjem crte i računicom svoje prve godine rada, u Magic Travelu su zadovoljni. Agencija se, osim prodaje aranžmana, profilisala kao pouzdana agencija i za prodaju avionskih karata.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Za sada su najpopularnija putovanja u Grčku, Tursku i Egipat, a od bližih destinacija trenutno su aktelni city break aranžmani, koji podrazumevaju nekoliko dana u nekoj od evropskih metropola.

Profil idealnog putnika u agenciji nemaju, jer kako kažu, ni oni ne vole da se ograničavaju. Svojim programima da zainteresuju sve, jer zadovoljni kupci se uvek vraćaju agenciji i oni su ti koji dovode nove stranke.

Za kraj, Magic Travel – u možemo samo poželeti srećan rođendan i još mnogo uspešnih turističkih godina!

PROMO CENE AVIO KARATA

 

KONTAKT

Za više informacija i ponuda, posetite sajt www.magictravel023.rs, pozovite na 060/3335728, ili posetite na adresi Kralja Aleksandra I Karađorđevića br. 15/4, TC Renesansa.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh