I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

U ovoj banci nikada nećete morati da čekate red kod šaltera – M-banking

Pametni telefoni promenili su gotovo sve navike korisnika i postali mnogo više od uređaja za telefoniranje – sada su to mulftifunkcionalni džepni “kompjuteri”, te i klijenti banaka danas najbližu ekspozituru pronalaze u mobilnoj aplikaciji, na svom telefonu.

Prikaz izgleda apikacije koje je izuzetno jednostavna za upotrebu

M-banking omogućava praćenje mesečne potrošnje i primanja, i na taj način omogućava korisnicima da lakše isplaniraju kućni budžet. Zahvaljujući novoj m-banking aplikaciji Sosijete ženeral banke možete bez provizije plaćati račune, proveriti stanje ili sa jednog računa prebaciti novac na drugi. Stanje možete proveriti samo jednim dodirom ekrana, a logovanje je jednostavno putem četiri cifre.

Societe Generale Zrenjanin

UVID U SVE RAČUNE

M-banking aplikacija vam daje uvid u sve račune, mogućnost da sami prenosite sredstva između njih, pregled svih rata po karticama, pogodnost da ih prevremeno otplaćujete ali i da vidite stanje otplate vašeg kredita, poručili su iz Societe General banke.

Benefiti M-bankinga u različitim sektorima, posebno u IT-u

M-bankig sa sobom donosi različite benefite u vidu poslovanja, pogotovo u IT Sektoru, a primere zbog čega je upravo ova aplikacija dobra navelana nam je renomirana IT firma iz Zrenjanina, Progressive Media, koja koristi tu uslugu.

– M-banking koji je ova banka uvela u potpunosti je ispunio sva naša očekivanja. Funkcionalnost aplikacije je besprekorna, osim što svi naši zaposleni ne čekaju više  u redovima, međusobne mikro transakcije se obavljaju u sekundi, rekao je Đorđe Grujić, vlasnik pomenute firme firme.

Brojne funckonalnosti, laka provera stanja na računu i još lakše slanje i primanje novca

KREIRAJTE ŠABLONE, MESEČNE RAČUNE PLATITE UZ SAMO 3 KLIKA

Pored brzih transakcija, korisnici svoje uplatnice mogu jednom kreirati u šablon, što će omogućiti da svaki sledeći put nema potrebe ponovo upisivati broj računa i ostale potrebne podatke, a pored toga tu je i povoljniji kurs u menjačnici, kao i uživanje u brojnim popustima kod partnera koji su deo ˝SoGe sveta˝.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

-Pregled svih popusta u brojnim restoranima, prodavnicama, medicinskim i spa centrima, turističkim agencijama je takođe sadržan u ovoj aplikaciji po blizini i popularnosti. Kada pogledate niz ovih uzbudljivih prednosti, sigurnost i lakoću korišćenja, razmislite da svom mobilnom telefonu date šansu da postane vaš bankarski asistent koji vam je uvek pri ruci, dodali su iz Societe General-a.

Za više informacija o mobilnoj banci, raspitajte se u ekspozituri Societe General banke koja se nalazi u prizemlju Vodotornja. Dovoljno je samo da otvorite račun u ovoj banci i preuzmete aplikaciju.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh