I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Smeštaj u Apartmanima Zrenjanin proširen za luksuzne apartmane

Jedan od najmodernijih smeštaja u Zrenjaninu, Apartmani Zrenjanin, proširili su svoj smeštajni kapacitet za luksuzne apartmane, što znači da u ponudi sada imamo ukupno sedam luksuzno opremljenih soba, studija i apartmana.
Dosadašnje moderno opremljene sobe sada su dobile još modernije „komšije“, koje krasi najmoderniji nameštaj, posebno biran da svakom gostu pruži maksimalan užitak, odmor i mir.

luksuzni apartmani u zrenjaninu

Luksuzni apartmani i sobe za svačiji džep

Naš cilj je oduvek bio da u strogom centru najvećeg banatskog grada omogućimo svim posetiocima kvalitetan smeštaj, a sada smo uslugu podigli na viši nivo: obezbedili smo luksuzne apartmane i sobe za svačiji džep, tako da odmor u odlično smeštaju nije samo za one sa „dupljim džepom“. Naprotiv, želimo da privučemo svakoga, ko želi da poseti Zrenjanin i njegovu okolinu, a ko voli nešto drugačije, da udovolji sebi i uživa u udobnosti smeštaja, koji će ubrzo smatrati drugim domom.

luksuzni apartmani u zrenjaninu 2

Zato smo pažljivo birali nameštaj i boje koje će delovati opuštajuće i umirujuće na svačiji um i za svačije oči. Brinuli smo i o tome da nameštaj i boje budu praktično i moderno raspoređene i nismo štedeli na idejama, rešenjima i posvećenosti, pre svega, i veoma smo ponosni na rezultat koji je pred gostima.

luksuzni apartmani u zrenjaninu 3

Ponosni smo na utiske onih koji su boravili u našem smeštaju, jer su pokazali da smo uspeli u svemu što smo želeli da postignemo: udobno i moderno smo uklopili bez uticaja na kvalitet. Dešava se da kvalitet strada kada želite da uklopite moderno i udobno, čak je teško uklopiti te dve karakteristike. Ni, mi to nismo hteli da dozvolimo. Naprotiv, čak smo uspeli da sve to uklopimo u jednu celinu koja Apartmane Zrenjanin čini jedinstvenim i kompletnim užitkom za oči i um.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

luksuzni apartmani u zrenjaninu 4

Sobe u centru Zrenjanina

Od 2015. godine, kada smo otvorili vrata naših apartmana i soba u centru Zrenjanina, misija nam je bila da obezbedimo najbolji mogući smeštaj, ali to nije samo to. Želeli smo, a i dalje želimo da poboljšavamo i reputaciju Zrenjanina kao turistički privlačnog mesta, ali i ugostiteljske delatnosti. I utisci gostiju, koji nam se rado vraćaju, govore u prilog tome da je naša misija uspešna.

luksuzni apartmani u zrenjaninu 5

Najluksuzniji, najudobniji i najkvalitetniji smeštaj u Zrenjaninu čeka vas na adresi Svetozara Markovića 4.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh